Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 49 betyg
6
5
6
8
24
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Bästa!!!

  Finns absolut ingen bättre spf! Funkar perfekt även i ansiktet utan att kännas kladdig. Skyddar hela dagen. Perfekt på barn. Får inte soleksem som av många andra. Blir inte heller gammal, så blir det ngt över kan den även användas nästa sommar. Härligt skum. Bränner mig aldrig med denna trots känslig hud.
  11 gillar
  • för 26 månader sedan
   100% kladdfri,
   Testad denna sommar på 1,5åring i sandlådan😂👍
   2 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 29 månader sedan

  Färgar av sig

  Jag har inget att påpeka angående själva funktionen. Säkert toppen att ha på stranden men vill sätta upp ett varningens finger att den färgar av sig något så kopiöst på kläder. De vita plagg jag har burit har blivit förstörda och fått gula fläckar. Jag kan inte påstå att jag fick nåt vidare mottagande när jag framförde klagomål heller. "Alla solskydd ger fläckar på kläder. Det borde gå bort med klorin."
  Jaha, tack då...
  3 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 26 månader sedan
   Nivea har tagit fram en ny formula på sina solskydd som inte lämnar fläckar på kläderna. De har patent på formulan om jag läst rätt. Testa dem! Solskydd har som sagt en tendens att färga av sig även om jag inte upplevt det med EVY.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bra produkt

  Produkten är bra men tar slut rätt fort. Doftfri.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 4 månader sedan

  Perfekt att ha i väskan!

  Evy's solmousse är verkligen bland de bättre av solskydd! Kladdfri, dryg och extremt vattenresistent! Tycker den vanliga moussen funkar super i ansiktet även den. Just den här storleken är ju perfekt att kunna ha med överallt!
  3 gillar
 • för 6 månader sedan

  EVY spf 30

  Bra flaska.
  Lätt att applicera.
  Kladdar inte.
  Känns ej kladdig på kroppen.
  Sitter bra.
  Inte ens barnen klagar över kladd o insmörjning.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Liten och smidig

  En liten och smidig storlek att ta med sig när man ska packa lätt. Trots den lilla storleken håller den ändå länge då moussen är väldigt dryg. Lite kommer man långt på! Den går fort in i huden och kladdar inte!
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Slutar aldrig klibba

  Klibbar ända tills du duschar av den
  Gilla

EVY
Sunscreen Mousse SPF 30 50 ml

49 Betyg
79:-Rek. pris 89:-

SPF 30 Utmärkt för mycket ljus och överkänslig hy. Med EVY kan du skydda dig mot solens åldrande och uttorkande effekt men ändå få solbrun färg. Vitiligoförbundet rekommenderar EVY SPF 30 som det säkraste skyddet på marknaden och den är dessutom lämplig för den som lider av solallergi/eksem. Spf 30 släpper igenom 1/30 del av uv strålningen och blockerar ca 97%.

EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar. Den luftiga och lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig hy och ansikte. Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna. Lämnar ingen hinna och är utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. Högsta möjliga UVA skydd i förhållande till UVB skyddet, eller över 90% enligt Boots Star Rating test. Fri från konserveringsmedel, alkohol, parfym samt nanopartiklar. Aerosol är en konservburk som bara sprutar ut, den öppnas aldrig, inget syre kommer ner. Produkten härsknar ej, förblir bakteriefri och håller sig som ny tills den är slut.

EVY rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet. Passar även de som ofta får utslag av andra solskyddsprodukter. Alla EVY produkter är hypoallergena vilket betyder att inga allergiska reaktioner har uppvisats i oberoende tester. Utvecklad och tillverkad i Sverige sedan 1999.

45ml

 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  1542-106-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019