Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FACE Stockholm Matte Shadow Wisdom

6 Betyg
185:-
Leverans inom 5-8 dagar

Fler nyanser

Våra sammetslena mjuka och högpigmenterade Matte Eye Shadows kommer i en rad olika färger, för att förstärka och accentuera själens spegel – ögonen! Vårt stora utbud av färger ger dig möjlighet att mixa och matcha klassiska neutraler eller de senaste modenyanserna, för att skugga och markera och skapa en look som verkligen är din egen. Lätta att blanda, dryga och smidiga att applicera. 

2,8g

Face Stockholm

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • för 3 veckor sedan

  dålig

  Man behöver applicera flera gånger. Inte samma nyans som i bilden tyvärr. Det är mycket mer ljusare, inte alls blåbär, bara en vanlig lila.
  gillar
  • maria
   för 3 veckor sedan
   Så tråkigt att den inte motsvarar förväntningarna! Om du inte redan gör på detta sätt så kan jag varmt rekommendera dig att fukta applikatorn något, för ett mer intensivt resultat. Håller tummarna för att det hjälper. //Maria
   gillar
  • adela
   för 3 veckor sedan
   Tack för svaret. Att fukta applikatorn vet jag om, och det ska jag göra, men jag verkligen trodde att märket har bättre kvalitet. Och det är synd att när vi pratar sminkfärgar det är nästan alltid en skillnad mellan vad bilden visar och vad färgen är på riktigt, så vet jag om det också, men detta här färg är nedslående. Jag ska blanda med någonting mörkt.
   gillar
  • maria
   för 2 veckor sedan
   Ja det är alltid knepigt med färgåtergivning på bild då det är så mycket som spelar in. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. //Maria
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018