Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Fancy Handy
Magic Multi-Tasker Coco+Lavanda 100 ml

Bli först med att betygsätta produkten
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Multiverkande salva med en krämig konsistens av kokosnötolja och levandelolja, med flera olika användningsområden. Coco Lavendel Magic Multi-Tasker hjälper till att främja en känsla av välbefinnande och mjukhet.

1, Använd Magic Multi-Tasker vid en avkopplande massage. Lavendeloljan verkar lugnande samtidigt som den smörjer huden med kokosoljan. Applicera ett tunt lager av produkten på det önskade området och massera försiktigt in i huden med små cirkulära rörelser tills produkten absorberas fullständigt av huden.
2, Använd Magic Multi-Tasker för att ta bort smink samtidigt som den även hjälper dig att återfukta huden och ge näring till dina ögonfransar. Ta en liten mängd massera försiktigt din hud och ögonområdet med små, uppåtgående, cirkulära rörelser. Tvätta ansiktet med ljummet vatten.
3, The Magic Multi-Tarker hjälper till att lugna, återhämta och ge näring till din hud genom att ersätta förlorad fukt efter en dag i solen. Applicera ett tunt lager av produkten på önskat område och massera försiktigt med små cirkulära rörelser tills produkten absorberas helt.
4, Magic Multi Tasker hjälper till att återuppliva utseendet på torra och kluvna hårtoppar. Massera in produkten i torrt hår, före tvätt, för att återställa glansen i håret. Skölj ur med varmt vatten efter 15 minuter och tvätta därefter håret som vanligt med schampo och balsam

100ml

Köps ofta tillsammans

138:-
197:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019