3 användarbilder
Fanola

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 16 betyg
1
3
1
3
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Tar bort gula toner.

  Jag har använt schampot i något år ca var tredje tvätt, men upplever att håret blir väldigt torrt av det samt har även slagit i blått några gånger. Masken fungerar bättre för mitt hår som är torrt och gärna suger åt sig de blåa tonerna annars. Masken gör håret mindre torrt än schampot ( dock upplever jag inte masken som en renodlad hårmask). Lägger i håret efter schamponering och låter sitta i 2-3 min. Låter jag masken sitta 4-5 min blir nyansen mer askig. Tar balsam efteråt. Funkar kanon. #tävling
  8 gillar
  • för 1 månad sedan
   Du har jättefint hår 🤗
   1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Ebba

  Hej, jag har tänkt att bleka mitt hår som är svart just nu men vill ha det,till en liten blond jus brun färg så har ni några tipps på prudrukter eller hur jag ska göra?😊för är jette rädd att mitt hår ska bli orange/ gult!
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Ebba! ✨
   Ska du gå från svart till blont hår kan det vara svårt att få till själv snyggt hemma, så jag rekommenderar att du går till en salong och får hjälp att färga.
   Du kommer troligen att behöva bleka flera omgångar för att få det ljust, vilket sliter en hel del på håret.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Bästa någonsin

  Tidigare använd Fudge men antingen har det blivit lila och ojämt och fortfarande gult på vissa ställen. Provade denna idag när jag tvättade håret och blev extremt positivt överraskad! Hade det i ungefär 3 minuter, det gula försvann och jag ser inga lila pigment eller gula fläckar över huvudtaget. Rekommenderas starkt!
  Tvättade händerna direkt efter att jag haft i det så jag slapp missfärgningarna på händerna. 👍
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  No yellow eller No orange mask

  Hej jag har blekt blont hår, har fortfarande lite orangea/varma toner kvar i håret, vilken inpackning ska jag använda fanola no yellow eller no orange? Med tanke på att man inte ska ha no orange i blekt hår
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Hoda✨ Största anledningen till att man ej skall ha no orange i ett blekt hår är för att håret då blir gult och med no orange som har blå pigment så blir håret grönt. Därför rekommenderar jag no yellow om du har blekt håret och har varma nyanser. Hjälper den inte så måste du ljusa upp håret mer med blekning.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Grym!

  Använd istället för silvershampo! Den är mindre uttorkande och sååååååå pigmenterad. Du behöver absolut inte ha den länge alls i håret utan 1-5 min bara !
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Varför är det blått?

  Har schampoot som är lila och funkar bra. Denna mask är blå, knallblå och då blir håret grönt istället? Måste vara något fel???
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Elisabeth🌟
   Oj, det lät inte roligt. Det kan ju finnas olika anledningar till att den reagerar som den gör på ditt hår, så som utgångsläget på din färg.
   Men om du upplever att ditt hår blir grönt så skulle jag rekommendera dig att sluta med masken och bara köra på shampoot 👍😊
   Gilla

Fanola
No Yellow Mask 350 ml

16 Betyg
149:-Rek. pris 239:-35
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

350 ml1000 ml
Beskrivning
Ingredienser
Passar till blekt, blont, slingat eller grått hår. Dess formula har speciella violetta pigment som neutraliserar oönskade gula reflektioner.

Gör håret mjukt, glansigt och silkeslent.
Extra violetta toner.

Användning: Tvätta först med Fanola No Yellow Shampo, sätt på engångshandskar och applicera i längder och toppar på handdukstorkat hår. Låt sitta i 3-5 minuter och tvätta sedan ur ordentligt.

350ml

Köps ofta tillsammans

448:-
517:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter