Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Femintimate Kegel Balls

Bli först med att betygsätta produkten
229:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Kegel Balls används för att stärka bäckenbotten-muskulaturen. Denna träning bör alltid utövas av alla kvinnor för en bättre hälsa men behövs kanske lite extra till exempel efter förlossning, om du lider av inkontinens eller om du bara vill stärka din bäckenbotten för en mer hälsosam vardag och ett mer njutningsfullt sexliv.

Varför är det viktigt med en stark muskulatur i bäckenbotten?

Bäckenbotten-muskulaturen är belägen mellan svanskotan och blygdbenet och det stödjer bäckenorganen såsom urinblåsan, tarmarna, livmodern och vaginan. De är en grupp av muskler vars goda hälsa ger dig en bättre livskvalitet.

Bäckenbotten-muskulaturen kan försvagas på grund av flera orsaker: förlossningen, träning av högintensitets-sporter (så som löpning), de första klimakteriesymtomen, övervikt mm. Dessutom om dessa muskler inte är tillräckligt tränade så kan de försvagas successivt under åren.

Problem som är relaterade till bäckenet är extremt vanliga men ofta dolda. Dåligt tillstånd på denna lilla, men ändå relevanta muskel, kan bland annat orsaka: inkontinens, ryggvärk och genitalt framfall (bäckenorganen sänks under deras normala position ner mot slidan).

En vältränad och stark bäckenbotten ger dig även mer sexuell njutning då en stark muskulatur ger dig mer känslighet och på så vis når du lättare klimax.

Träningen av din bäckenbottenmuskulatur gör du enkelt genom att aktivt knipa och slappna av musklerna när Kegel Balls är i vaginan. 15-30minuter per träning är allt som behövs för att få en stark och hälsosam bäckenbotten, och du kan utöva träningen under tiden du gör annat!

  • 100% silkeslen silikon
  • Ftalatfri
  • Omkrets: 3,6 cm
  • Total längd: 18 cm (utan snöre: 8.5 cm)
  • Vikt: 110g
  • Användarmanual medföljder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018