1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 4 betyg
0
0
0
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Helt fantastiskt

  Super bra produkt en mammas och pappas nya bästa! #tävling
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Eye patches

  Supernöjd med produkterna, förutom att ”duo-ansiktsvattnet” hade läckt. Men utöver det är jag supernöjd med produkterna och speciellt att man fick en så bra gåva på köpet!!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Funkar verkligen!

  Jag satte en patch under bara en ögat för att ser skillnad och det gjorde man verkligen! Kan verkligen rekommenderas som en "quickfix" innan du ska sminka dig om du känner att du har svullna ögon, mörka ringar eller bara vill känna dig piggare runt ögonen. Ett tips: du kan använda "baksidan" och fästa patchen på andra fina linjer så som linjer runt munnen. På så sätt så har du nyttjat hela patchen!
  Gilla

Filorga
Optim Eyes Patches

4 Betyg
475:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Expressbehandling för trötta ögon. Trippelverkande och kylande ögonpatches som revitaliserar ögonområdet på mindre än 15 minuter. Verkar på mörka ringar, påsar och rynkor.
En aktiv stimulerande ingrediens som är rik på polysackarider och vitamin PP agerar för att göra de mörka ringarna ljusare, uppiggande peptider som tillsammans med en duon [trollhassel + blåklint] minskar påsarna och en avkopplande molekyl jämnar ut huden och ger en synbart jämnare hud kring ögonen.

Resultat: Utvilade ögon på 15 minuter. Omedelbart uppfriskande effekt.

Använd spateln för att placera patchen på ren ögonkontur. Det kan uppstå en lätt kittlande känsla, vilket är ett tecken på att den fungerar. Avlägsna båda ögonmaskerna efter 15 minuter. Repetera behandlingen 1 till 2 gånger i veckan. 8 par ögonmasker per kartong.

Köps ofta tillsammans

1000:-
1253:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020