1 look

Looks

Active Make-up

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Filorga
Pore Express 30 ml

2 Betyg
425:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Den nya generationen av Aktiv Make-up är här! En dubbelverkande primer med både direkt och långvarig effekt för en matt och perfekt finish. Direkt förbättrande effekt tack vare teknologin mat & blur som ger mattande och utjämnande effekt.

En textur som andas (icke-komedogen) och kombinerar sebum mineral sensorer för en mattande och optiskt utjämnande effekt för en omedelbar utjämning av porerna och hudens textur.

Primern är transparent och fri från mineralolja. Långvarig multikorrigering av porer, ger matt finish och reducerar ojämnheter.

En blandning med 4 aktiva ingredienser: sammandragande bio-fermenterande, vegetabilisk sebum reducerare, lugnande niacinamid och kollagenbooster för en varaktig reducering av porer, överskottssebum, dämpa rodnader och envisa ojämnheter.

Primern skyddar din hud speciellt i utsatt stadsmiljö, skyddar mot orenheter, föroreningar och håller huden fräsch hela dagen.

Resultat: En perfekt matt hud omedelbart, varje dag.

Användning: Applicera efter din dagliga hudvård och innan din make-up på hela ansiktet eller på önskade områden (exempelvis t-zonen). Perfekt makeup-bas. Kan användas i löpet av dagen för att på ett ögonblick reducera överskottssebum och ojämnheter som ofta uppstår i t-zonen.

30 ml
  • Kategori:Primer
  • Artikelnummer:
    1690-203-0030

Köps ofta tillsammans

752:20
693:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter