Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 9 betyg
1
1
0
3
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 20 månader sedan

  Bäst!

  Jag är kräsen och även barn med speciella behov .. jag skulle aldrig klara mig utan denna KLADDFRIA (dryga) solskyddsfaktorn. Kladdar inget och helt toppen skydd för barnen. Även efter doppet/badet. Bunkra upp säger jag!!!
  9 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 20 månader sedan
   Älskar älskar älskar och använder själv, både på mig och min bebis! Och min man som HATAR solskydd kan tänka sig använda denna pga kladdar inte!
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  ****

  Hög SPF och anpassad för känslig hud. Ska räcka m applicering var 6e timme (jfr m de flesta solskydd som ska appliceras varannan timme). Moussen gör att den lätt går att applicera ut över hela kroppen. Dock är den pga detta också lätt att få på kläderna (som kan missfägas), så jag rekommenderar att sätta på solskyddet och låta det gå in i huden innan kläder sätts på. Huden får också en lite sträv yta när produkter sitter på, men det är möjligt att jag kanske överdoserar...
  #tävling
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Svår att lägga på

  Tycker inte den suger in i huden och tar alltid för mycket. Kanske en vanesak?
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Bästa jag testat

  Solkräm känns ju som ett jobbigt måste, men denna är mitt absoluta förstahandsval! Tar man bara en någorlunda liten boll i taget går det lätt att få bra krämig konsistens i handen och sen smörja ut. Även om det tar en stund är man sen skyddad hela dagen, vilket man inte är med andra vanliga solskydd. Och man blir varken vit, kladdig eller får hudproblem. Det som hindrar 5 stjärnor är att det tar lite mer tid att smörja in sig än med en vanlig kräm. Men kommer aldrig byta tillbaka! #tävling
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Ett måste på sommaren!

  Har en dotter som de flesta barn inte tycker om att sitta still och vänta på att man först ska smörja in och sen behöva vänta ännu längre för att den sen ska suga in. Med denna så slipper vi det kriget och vi alla blir nöjda.
  Lätt att applicera på kroppen och kladdar inte.

  Min dotter ha gått från krig vid varje gång det ska smörjas till att vilja göra det hela tiden så den är ett måste för oss på sommaren :)
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Lifesaver 🌟

  BÄSTA! Denna har räddat mina somrar! De jag testat innan har varit extremt tjocka och kladdiga och tagit åratal att smörja ut. Denna kladdar INGENTING vilket kortar ner tiden marginellt med ett grinigt barn som hatar insmörjning. En riktig lifesaver!!✨
  1 gillar

EVY
Suncreen Mousse Spf 50 For children 150 ml

9 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Den skonsamma och skyddande EVY moussen är utvecklad för de allra känsligaste och kan användas på barn från 6 månader. Den unika teknologin gör det möjligt att använda mindre solfilter och ändå uppnå ett högintensivt och extra vattenfast solskydd. Formulan är hypoallergen, motverkar soleksem och stärker hudens egen skyddsbarriär, vilket ger ett effektivt skydd även mot även klor- och havsvatten och torr luft. EVY mousse är idealisk för tunn och känslig barnhud, och som alla EVY produkter har den högsta möjliga UVA-skydd och är fri från konserveringmedel, alkohol, parfym och nanopartiklar.

150ml
 • Kategori:Solskydd
 • Artikelnummer:
  1542-107-0150

Köps ofta tillsammans

428:-
707:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter