MITOMO

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 21 betyg
0
0
6
3
12
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Slemmig men...

  Om man lyckas ignorera att man har snigelslem i ansiktet och fokuserar på resultatet så är det helt fantastiskt. Min hy kändes slät, återfuktad, mer "bright" och fräsch.
  8 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Extra slemmig vanlig mask

  Är lite skeptisk till varför snigelsekret gör huden bättre. Masken är glidit och slemmig vilket gör att den är svår att veckla ut. Doften är knappt märkbar och neutral. När man har masken på ansiktet så glider den en del så jag satt och mediterade medans jag hade den på mig. Efteråt kändes huden återfuktad och spänstig. Tyvärr så kändes den även klibbig. Om man rörde vid ansiktet så klistrades fingrarna på huden. Tror nog det var reflektioner som bidrog till den ”lysande” effekten. Med andra ord : helt ok mask med medelbra effekt. #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  kajsa

  köper denna om och om igen, bra pris och man känner sig väldigt återfuktad, rekommenderar starkt!!! #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Nja...

  Masken gör vad den ska, dock glider den av ansiktet hela tiden så man kunde inte göra annat under tiden (vilket är lite av syftet med en sheet mask). Jag märker ingen direkt skillnad efter tre användningar mer än att huden känns återfuktad. Efter jag klappat in alla återstående juicer från masken så känns huden väldigt klibbig och känslan försvinner inte förrän man tvättat av med vatten .
  Inget för mig tyvärr, inte som de andra Mitomo maskerna. #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Bästa jag testat

  Älskar denna ansiktsmasken, gillade den jättemycke tills ja la den i kylen & använde den & blev helt kär. Använd den kall om du vill att den ska funka ännu bättre! #tävling
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Najs

  Inte den bästa masken jag testat men den gör definitivt sitt jobb och har ett rimligt pris. Hade masken på i ca 20 min innan jag skulle gå och lägga mig, vaknade upp med en mycket återfuktad hud.
  Gilla

MITOMO
Snail + Egf Essence Mask 25 g

21 Betyg
23:20Rek. pris 29:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna unika sheetmaskär är speciellt utformad för att förbättra hudens elasticitet och förnya den.
Masken innehåller EGF som är en en s.k. epidermisk tillväxtfaktor - en uppfinning som har belönats med Nobelpris. EGF hjälper att reparera skadade celler och framställa nya, denna process leder till hudens ökad elasticitet.

För vem: Personer som vill föryngra huden och återställa skadade hudceller

Användning: Öppna förpackningen och vik upp masken försiktigt. Lägg masken på rengjort ansikte och anpassa den till ansiktets konturer. Låt masken verka i 20-30 minuter. Avlägsna ansiktsmasken när tiden är över och klappa/massera in resterande serumet.

25g

Köps ofta tillsammans

46:40
112:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020