Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Foreo
BEAR
Fuchsia

Bli först med att betygsätta produkten
3495:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Ansiktsfitness - Den nya revolutionen från FOREO
BEAR är FOREOs nya serie som tar anti-aging till en helt ny nivå med hjälp av mikroström. För att aktivera de 43 muskler som finns i ansiktet och 26 muskler i halsen, arbetar BEAR både med mikroström och T-Sonic™-pulseringar för ett spänstigt resultat. BEAR använder sig av Anti-Shock System™ som gör behandlingen smärtfri vilket gör BEAR till den säkraste mikroströmsenheten. Avancerade sensorer mäter nämligen hudens resistans och anpassar automatiskt intensiteten för dig och din hy. I FOREOs app går det att välja mellan många olika rutiner och facial workouts efter dina personliga önskemål, samt hitta andra smarta funktioner till din BEAR/BEAR mini.

T-Sonic™-pulseringar
FOREOs patenterade T-Sonic™-pulseringar som BEAR även arbetar med, går djupt ner i huden och ökar blodcirkulationen. De hjälper till att eliminera gifter och verka avslappnande så att resultatet blir en jämnare hy full av lyster.

Smart svensk design
BEAR är ergonomiskt utformad och följer ansiktets konturer perfekt. Både BEAR och BEAR mini är tillverkade av ultrahygieniskt silikon. En USB-laddning räcker upp till 90 användningar.

Serum med mikrokapslar
FOREOs återfuktande SERUM SERUM SERUM överför mikroström* från BEAR till din hy på ett säkert sätt.

*SERUM SERUM SERUM kan användas med alla mikroströmsenheter. Du ska ALDRIG använda BEAR eller någon annan mikroströmsenhet utan ett ledande serum, gel eller kräm.

Skillnaderna mellan BEAR och BEAR mini är att BEAR kommer i ett större format och erbjuder ett val av 5 intensiteter på mikroström, medan mini är mindre i storlek och erbjuder 3 val på intensitet.

Använd såhär:

1. Se till att din BEAR är torr (använd den ej när den är fuktig eller blöt). Rengör och torka ansiktet torrt så att du är helt fri från sminkrester och andra fetter som kan avleda mikroströmmen och göra behandlingen ineffektiv.

2. Massera in SERUM SERUM SERUM på de områden du vill behandla tills det absorberats in i hyn.

3. Tryck på knappen för att aktivera BEAR. De små lamporna under knappen visar själva strömintensiteten. För att byta intensitet klickar du snabbt en gång på knappen, så kommer du till nästa nivå. Med ett dubbelklick kan du stänga av T-Sonic™-pulseringarna. Om du använder appen får du tillgång till fler intensiteter och alternativ.

4. Håll båda metallkloten lätt mot ansiktet och för dem försiktigt över ansikte och hals. Båda kloten ska ha kontakt med huden hela tiden. För BEAR med lätt hand långsamt utåt och uppåt från ansiktet för bästa resultat.

5. När du är klar med behandlingen stänger du av enheten genom att hålla knappen intryckt i 3 sekunder. Applicera valfria hudvårdsprodukter om så önskas.

Köps ofta tillsammans

3654:-
3733:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter