Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 1 vecka sedan

  Foreo Bear

  Hej!
  är mini Bear uppladdningsbar? vad skijer annars de två enheter förutom storlek)

  Hälsningar Monika
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Monika 🍁🍂 Med "riktad" menar Foreo att sfärerna (de runda metallkloten) är mindre och därmed anpassade för mer "riktad" användning för områden där det kan vara svårare att komma åt. (På engelska skriver de följande: "BEAR mini has been designed with a more targeted facial workout in mind, and therefore has small spheres to get into the small crevices of your face".) BEAR däremot har medelstora sfärer och täcker därmed större yta, samtidigt som de ändå går att använda på mer specifika områden. Håller tummarna att ovanstående hjälper dig i ditt val. 😇🥰 I övrigt är det microströmintensiteten att ta hänsyn till. BEAR har inte bara fler nivåer, den har även STARKARE microströmintensiteter än den BEAR Mini erbjuder.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Strömstyrka?

  Hej! Vid vilken mikroampere arbetar denna produkt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Bra fråga! 💁🏼‍♀️💭 Jag slänger iväg ett mail till leverantören och hör, så får vi ett korrekt svar. Återkommer här så snart jag vet💗
   Gilla

Foreo
BEAR
Mini Lavender

1 Betyg
2495:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ansiktsfitness - Den nya revolutionen från FOREO
BEAR är FOREOs nya serie som tar anti-aging till en helt ny nivå med hjälp av mikroström. För att aktivera de 43 muskler som finns i ansiktet och 26 muskler i halsen, arbetar BEAR både med mikroström och T-Sonic™-pulseringar för ett spänstigt resultat. BEAR använder sig av Anti-Shock System™ som gör behandlingen smärtfri vilket gör BEAR till den säkraste mikroströmsenheten. Avancerade sensorer mäter nämligen hudens resistans och anpassar automatiskt intensiteten för dig och din hy. I FOREOs app går det att välja mellan många olika rutiner och facial workouts efter dina personliga önskemål, samt hitta andra smarta funktioner till din BEAR/BEAR mini.

T-Sonic™-pulseringar
FOREOs patenterade T-Sonic™-pulseringar som BEAR även arbetar med, går djupt ner i huden och ökar blodcirkulationen. De hjälper till att eliminera gifter och verka avslappnande så att resultatet blir en jämnare hy full av lyster.

Smart svensk design
BEAR är ergonomiskt utformad och följer ansiktets konturer perfekt. Både BEAR och BEAR mini är tillverkade av ultrahygieniskt silikon. En USB-laddning räcker upp till 90 användningar.

Serum med mikrokapslar
FOREOs återfuktande SERUM SERUM SERUM överför mikroström* från BEAR till din hy på ett säkert sätt.

*SERUM SERUM SERUM kan användas med alla mikroströmsenheter. Du ska ALDRIG använda BEAR eller någon annan mikroströmsenhet utan ett ledande serum, gel eller kräm.

Skillnaderna mellan BEAR och BEAR mini är att BEAR kommer i ett större format och erbjuder ett val av 5 intensiteter på mikroström, medan mini är mindre i storlek och erbjuder 3 val på intensitet.

Använd såhär:

1. Se till att din BEAR är torr (använd den ej när den är fuktig eller blöt). Rengör och torka ansiktet torrt så att du är helt fri från sminkrester och andra fetter som kan avleda mikroströmmen och göra behandlingen ineffektiv.

2. Massera in SERUM SERUM SERUM på de områden du vill behandla tills det absorberats in i hyn.

3. Tryck på knappen för att aktivera BEAR. De små lamporna under knappen visar själva strömintensiteten. För att byta intensitet klickar du snabbt en gång på knappen, så kommer du till nästa nivå. Med ett dubbelklick kan du stänga av T-Sonic™-pulseringarna. Om du använder appen får du tillgång till fler intensiteter och alternativ.

4. Håll båda metallkloten lätt mot ansiktet och för dem försiktigt över ansikte och hals. Båda kloten ska ha kontakt med huden hela tiden. För BEAR med lätt hand långsamt utåt och uppåt från ansiktet för bästa resultat.

5. När du är klar med behandlingen stänger du av enheten genom att hålla knappen intryckt i 3 sekunder. Applicera valfria hudvårdsprodukter om så önskas.

Köps ofta tillsammans

2564:-
3003:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter