Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 29 månader sedan

  Så fruktansvärt bra!

  Har cystisk akne, och denna har verkligen varit räddaren i nöden. Så fort jag känner att jag har en på G använder jag den på utsatt område morgon och kväll. Förkortar tiden avsevärt. Bra även på små finnar.
  Priset är ganska högt men det känns också att det är kvalité. Man får dessutom 2 års produktgaranti och 10 års kvalitétsgaranti av Foreo (tillverkaren) själva.

  Det enda negativa är att den är gjord för punktbehandling, och området man kan behandla på en gång är väldigt litet. Har man alltså många finnar så är det ganska tidskrävande.
  10 gillar
 • för 5 dagar sedan

  Foreo

  Hej, jag läste handboken till denna och där står det att man inte får ha haft migrän under de senaste 2 åren?Hur kommer det sig att man inte får ha haft de?
  Undrar även och det är några produkter man bör undvika om man vill använda denna, tex retniol eller någon typ av syra?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   igår 13:35
   Hejsan Felicia!🌟 Enligt Foreo så rekommenderas det att man inte använder denna om man har lätt för att få migrän då den avger 415 nm blått LED-ljus som kan utlösa migrän om man är känslig🌸 Angående din fråga om produkter innehållande retinol eller syror så hänvisade de till att man skulle kontakta sin dermatolog om man var osäker på vilka produkter man bör använda på sin egen hy😊👍
   Gilla

Foreo
Espada
Cobalt Blue

3 Betyg
1459:-

Fler nyanser

Här är ditt nya vapen i kampen mot akne! ESPADA använder dubbla kraften av laserfokuserat blått LED-ljus och T-Sonic-pulseringar för att hjälpa dig behandla din akne. Blåljusbehandlingen är kliniskt beprövad och lämnar en hy som uppelvs mer jämn och ren.

Varje ESPADA är helt vattentät och håller för upp till 240 behandlingar per laddning.
 • Sikta: Rengör ansiktet för att ta bort all smuts och makeup. ESPADA:s blå ljus är effektivast på ren, torr hud.
 • Ta bort: Tryck en gång på mittknappen för att starta apparaten och peka på finnen med hjälp av det röda målsökningsljuset.
 • Behandla: Blått ljus och T-Sonic™-pulsationer aktiveras vid hudkontakt. Håll apparaten mot finnen i 30 sekunder.
 • Upprepa: När timern angett 30 sekunder upprepas behandlingen upp till 4 gånger, eller så flyttas apparaten till en annan finne som du vill behandla, och de första stegen upprepas.
Sikta på dina orenheter med samma kraftfulla stråle av 415 nm blått LED-ljus som hudläkarna använder i sin professionella behandling men till en bråkdel av kostnaden. ESPADA har laserfokuserat korssikte och T-Sonic-pulseringar som behandlar finnar, tilltäppta porer och pormaskar. Studier visar att tre av fyra rapporterar att de upplevt att sin hy blivit fräschare efter bara en behandling.

Aknebehandling med blått ljus verkar genom att skjuta in LED-ljusenergi i porerna och angriper på så sätt de akneframkallande bakterierna P. acnes där de finns. ESPADAs unika T-Sonic-pulseringar hjälper till att driva in det blåa ljuset ännu djupare för en förstärkt effekt. Den skonsamma aknebehandlingen är godkänd av FDA, smärtfri och utan kladd.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter