Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo ISSA Hybrid Mint

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Sonisk pulseringsteknik i kombination med en unik silikondesign ger dig renare och vitare tänder. Eltandborsten ISSA™ har ett borsthuvud helt och hållet gjort av silikon som effektivt rengör tänderna och tandköttet på ett mycket skonsamt sätt, medan ISSA™ Hybrid med silikon och PBT polymer borststrån tar i lite hårdare mot plack, men är lika skonsam mot tandköttet.

ISSA™ drar blickarna till sig med sin eleganta och ergonomiska design, och funktionaliteten överträffar en vanlig, sonisk eltandborste, eftersom den här eltandborsten tar hand om hela munnen. ISSA™ gör inte bara tänderna vitare – och leendet kanske lite mer avslappnat – utan är dessutom den perfekta eltandborsten för den som har känsliga tänder och känsligt tandkött, tack vare den mjuka och hygieniska designen.

ISSA™ leder den soniska pulstekniken som bryter upp och tar bort plack samt förebygger tandsten och hål i tänderna. Med pulstekniken avlägsnas även fläckar och tänderna blir vitare och leendet ljusare. Silikonborsten masserar under tiden tandköttet. All form av överdriven borstning är ett minne blott. Tandköttet hålls kvar på plats utan att bakteriefickor bildas och tandemaljen skadas inte.

ISSA™ har 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5.0

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Tveka inte att köpa den

  Tveka inte att köpa den, särskilt om du kan hitta den till ett rabatterat pris. Det blir billigare i längden eftersom 1) du behöver inte gå till tandläkaren så ofta och 2) du behöver bara byta borsthuvudet två gånger om året. Detta är den bästa tandborsten på marknaden. Påståendet att den bleker dina tänder är riktigt. Jag märkte att mina gula tänder, jag dricker mycket te, blev två nyanser vitare på relativt kort tid och mina tänder och mun och andedräkt kändes mycket renare och friskare. Nu när jag vet detta, kan jag kan njuta av att dricka te utan att oroa mig för fläckar på tänderna.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 15 månader sedan

  Bästa upptäckten

  Jag rekommenderar den här typen av borste - den är väldigt skonsam mot tänderna och tandköttet men i mitten av borsten är den grövre och ger en bättre rengöring än andra borstar.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018