Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 10 betyg
1
0
0
0
9
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Älskar den här

  Jag använder den här produkten varje dag både morgon och kväll. Vibrationerna fungerar hur bra som helst. Dom är bra både för att rengöra ansiktet och för en skön massage. Batteriet är också toppen, jag har använt den i två veckor men jag har fortfarande inte behövt laddat den än.
  8 gillar
 • för 10 månader sedan

  Min vän morgon och kväll

  Foreo Luna 2 har blivit min nya vän morgon och kväll. Massagen i ansiktet är skön och efteråt känns ansiktet både rent och fräscht. Laddade Foreo Luna 2 när jag fick den i februari och har inte behövt ladda om den, verkar hålla hur länge som helst.
  1 gillar
 • för 14 månader sedan

  klumpig att hantera.

  köpte denna rätt så här i veckorna ( inte från lyko men de ju ändå samma product) , tycker den e lite stor och klumpig att hantera. skulle nog ha gått me den mindre Luna 2 mini eller Luna go hade nog definitivt varit mer bekväm för mig. anti-ålders sidan tycker jag inte var nått att skriva hem om överhuvudtaget, än en gång kändes stor och klumpig.
  1 gillar
 • för 20 månader sedan

  Älskvärd!

  Jag har använt min Foreo Luna 2 i mer än 3 månader och min hud är så tacksam!
  Redan efter första användningen såg jag en skillnad. Den är otroligt lätt och rolig att använda.
  Hudprodukter går lättare in i huden
  Efter 3 månader har min hud blivit stramare, porer har minskat, fina linjer syns mindre och hudprodukter går snabbt in i huden.
  Jag jobbar med mycket fett, smuts och samtidigt väldigt stressigt. Denna produkten har hjälpt mig att få tillbaka lystern i min hud och rodnader har minskat rejält.
  Om du inte har en Luna än så tveka inte att köpa en.
  Jag kan inte leva utan min!
  5 gillar
 • för 32 månader sedan

  Inte bara rengöring

  Utöver att rengöra och milt exfoliera huden så ger Luna 2 en riktigt skön ansiktsmassage. Superhärligt efter en stressig dag att massera pannan, känns som att spänningar i hela huvudet släpper.
  2 gillar
 • för 34 månader sedan

  Grundlig rengöring

  Luna 2 är riktigt bra! Jag bär smink dagligen och den hjälper verkligen att ta bort sminket ordentligt. Jag tar alltid bort mitt smink med servetter och micellärvatten men jag ser att det trots det fortfarande går att ta bort lite av sminket när jag använder Luna.
  Gilla

Foreo
LUNA 2 For Combination Skin

10 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ 2 är ett ännu bättre T-Sonic™-baserat system för ansiktsrengöring och anti-aging, med en revolutionerande design för personligt anpassad rengöring. Nu med 4 olika borstar för en skräddarsydd behandling som passar din hud perfekt.

Nästa generations LUNA™ 2 rengöringsborste använder upp till 2 gånger så mycket T-Sonic™-kraft för en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 % av smuts och olja* samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Rengöringsborsten LUNA™ 2 har en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga, och som ett resultat av det ser huden fastare och stramare ut.

Köps ofta tillsammans

2290:-
1979:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter