Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA 2 For Normal Skin

8 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ 2 är ett ännu bättre T-Sonic™-baserat system för ansiktsrengöring och anti-aging, med en revolutionerande design för personligt anpassad rengöring. Nu med 4 olika borstar för en skräddarsydd behandling som passar din hud perfekt.

Nästa generations LUNA™ 2 rengöringsborste använder upp till 2 gånger så mycket T-Sonic™-kraft för en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 % av smuts och olja* samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Rengöringsborsten LUNA™ 2 har en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga, och som ett resultat av det ser huden fastare och stramare ut.

Foreo

Gåvor på köpet

Foreo Day Cleanser GWP
Rek. pris 319:-
Medföljer när du handlar för 1000:- från Foreo!

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Djuprengjord hud

  Jag har aldrig använt något sånt här. Jag är verkligen överraskad! Tekniken är grym. Vibrationerna är intensiva och rengör ordentligt. Allt du behöver använda är borsten och du kommer känna att den ger en extra djup rengöring. Produkten är väldigt len och jag gillar att den har så skonsamma knoppar, olikt andra borstar. Det var ett stort plus för mig, då jag har väldigt känslig hy. Det är verkligen en skön och avslappnande upplevelse!

  slikevogel02
  för 2 månader sedan
 • Grundlig rengöring

  Luna 2 är riktigt bra! Jag bär smink dagligen och den hjälper verkligen att ta bort sminket ordentligt. Jag tar alltid bort mitt smink med servetter och micellärvatten men jag ser att det trots det fortfarande går att ta bort lite av sminket när jag använder Luna.

  emily.cross629
  för 3 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017