Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA 2 For Normal Skin

6 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ 2 är ett ännu bättre T-Sonic™-baserat system för ansiktsrengöring och anti-aging, med en revolutionerande design för personligt anpassad rengöring. Nu med 4 olika borstar för en skräddarsydd behandling som passar din hud perfekt.

Nästa generations LUNA™ 2 rengöringsborste använder upp till 2 gånger så mycket T-Sonic™-kraft för en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 % av smuts och olja* samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Rengöringsborsten LUNA™ 2 har en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga, och som ett resultat av det ser huden fastare och stramare ut.

Foreo

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA 2 For Normal Skin
Lyko Wild Strawberry Sensation Extra Hard Hairspray
Pris för allt
1874:-

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA 2 For Normal Skin
Biotherm Deo Pure Roll-On
Pris för allt
1974:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
  • Grundlig rengöring

    Luna 2 är riktigt bra! Jag bär smink dagligen och den hjälper verkligen att ta bort sminket ordentligt. Jag tar alltid bort mitt smink med servetter och micellärvatten men jag ser att det trots det fortfarande går att ta bort lite av sminket när jag använder Luna.

    emily.cross629
    2017-06-29 11:26
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017