Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA 2 For Normal Skin

13 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ 2 är ett ännu bättre T-Sonic™-baserat system för ansiktsrengöring och anti-aging, med en revolutionerande design för personligt anpassad rengöring. Nu med 4 olika borstar för en skräddarsydd behandling som passar din hud perfekt.

Nästa generations LUNA™ 2 rengöringsborste använder upp till 2 gånger så mycket T-Sonic™-kraft för en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 % av smuts och olja* samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Rengöringsborsten LUNA™ 2 har en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga, och som ett resultat av det ser huden fastare och stramare ut.

Foreo

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA 2 For Normal Skin
Moroccanoil 10th Edition Original Kit
Pris för allt
2094:-

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA 2 For Normal Skin
Foreo H2Overdose Mask x6
Foreo Glow Addict Mask x6
Pris för allt
2193:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.0

Baserat på 13 betyg
2
1
0
2
8
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Djuprengjord hud

  Jag har aldrig använt något sånt här. Jag är verkligen överraskad! Tekniken är grym. Vibrationerna är intensiva och rengör ordentligt. Allt du behöver använda är borsten och du kommer känna att den ger en extra djup rengöring. Produkten är väldigt len och jag gillar att den har så skonsamma knoppar, olikt andra borstar. Det var ett stort plus för mig, då jag har väldigt känslig hy. Det är verkligen en skön och avslappnande upplevelse!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Vibrationer och timer

  Ett soniskt rengöringssystem i kombination med mjuka borstar är en win-win-situation. Jag applicerar min vanliga produkt, sväng borsten och njut av varje sekund. Från tid till annan använder jag också massagern på baksidan av produkten när jag har min ansiktsmask på för att få produkten att tränga igenom de olika lager i min hud.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  Den bästa

  Bästa.Ansiktsrengöringen.Någonsin.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 11 månader sedan

  Avslappnande upplevelse

  En av funktionerna som fick mig att välja att köpa Luna var att man inte behöver köpa några ersättningsborsthuvud. Och jag älskar silikonen, den känns skonsam och mjuk mot huden och först var jag rädd att den skulle vara för skonsam och inte rengöra ordentligt. Men det behöver man inte oroa sig över, den gör sitt jobb! De små knopparna är perfekt stora och rengör enkelt porerna. Allt som allt är det en avslappnande upplevelse till min dagliga rutin!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 15 månader sedan

  Grundlig rengöring

  Luna 2 är riktigt bra! Jag bär smink dagligen och den hjälper verkligen att ta bort sminket ordentligt. Jag tar alltid bort mitt smink med servetter och micellärvatten men jag ser att det trots det fortfarande går att ta bort lite av sminket när jag använder Luna.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018