Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA 2 For Oily Skin

1 Betyg
1795:-

LUNA™ 2 är ett ännu bättre T-Sonic™-baserat system för ansiktsrengöring och anti-aging, med en revolutionerande design för personligt anpassad rengöring. Nu med 4 olika borstar för en skräddarsydd behandling som passar din hud perfekt.

Nästa generations LUNA™ 2 rengöringsborste använder upp till 2 gånger så mycket T-Sonic™-kraft för en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 % av smuts och olja* samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Rengöringsborsten LUNA™ 2 har en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga, och som ett resultat av det ser huden fastare och stramare ut.

Foreo

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 9 månader sedan

    Bättre än att bara använda händer

    Jag har alltid trott att du inte behöver något mer än dina fingrar för att rengöra ditt ansikte, men när jag såg luna 2 bestämde jag mig för att testa. Även om mina händer får jobbet gjort, får luna verkligen mitt ansikte att känna mig mycket mjukare och se mycket renare ut. Dessutom irriterar aldrig de mjuka knopparna min hud. Definitivt bättre än bara använda händerna!
    gillar
    för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018