Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA 2 For Oily Skin

1 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ 2 är ett ännu bättre T-Sonic™-baserat system för ansiktsrengöring och anti-aging, med en revolutionerande design för personligt anpassad rengöring. Nu med 4 olika borstar för en skräddarsydd behandling som passar din hud perfekt.

Nästa generations LUNA™ 2 rengöringsborste använder upp till 2 gånger så mycket T-Sonic™-kraft för en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 % av smuts och olja* samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Rengöringsborsten LUNA™ 2 har en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga, och som ett resultat av det ser huden fastare och stramare ut.

Foreo

Gåvor på köpet

Foreo Day Cleanser GWP
Rek. pris 319:-
Medföljer när du handlar för 1000:- från Foreo!

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA 2 For Oily Skin
Foreo LUNA Mini 2 Sunflower Yellow
Pris för allt
3090:-

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA 2 For Oily Skin
Dermalogica Dermal Clay Cleanser 500ml
Dermalogica UltraCalming Cleanser 500ml
Pris för allt
2823:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
  • Bättre än att bara använda händer

    Jag har alltid trott att du inte behöver något mer än dina fingrar för att rengöra ditt ansikte, men när jag såg luna 2 bestämde jag mig för att testa. Även om mina händer får jobbet gjort, får luna verkligen mitt ansikte att känna mig mycket mjukare och se mycket renare ut. Dessutom irriterar aldrig de mjuka knopparna min hud. Definitivt bättre än bara använda händerna!

    ThindraLindberg2017
    för 3 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017