Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA 2 For Sensitive Skin

2 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ 2 är ett ännu bättre T-Sonic™-baserat system för ansiktsrengöring och anti-aging, med en revolutionerande design för personligt anpassad rengöring. Nu med 4 olika borstar för en skräddarsydd behandling som passar din hud perfekt.

Nästa generations LUNA™ 2 rengöringsborste använder upp till 2 gånger så mycket T-Sonic™-kraft för en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 % av smuts och olja* samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Rengöringsborsten LUNA™ 2 har en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga, och som ett resultat av det ser huden fastare och stramare ut.

Foreo

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 4 månader sedan

  .

  Hur länge räcker en laddning?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 4 månader sedan
   Hej! Man ska använda denna ungefär 2 minuter per gång och den räcker upp till 450 gånger per laddning.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Slimmad design och effektiv hudvård

  Jag är en sucker för estetiskt fina saker och jag är lite av en hudvårds-junkie så när jag såg LUNA 2 var jag bara tvungen att ha den! När jag började använda den var jag överraskad över hur skonsam den kändes och jag var lite orolig att den kanske inte skulle få jobbet gjort. Men den överbevisade mig och min hy blir ordentligt rengjord, mina porer är inte tilltäppta och min hy överlag har verkligen förbättrats. Dessutom är mina svarta pormaskar ett mindre problem nu. Och bäst av allt, den är så fin att ha framme i badrummet!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018