Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA 2 For Sensitive Skin

1 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ 2 är ett ännu bättre T-Sonic™-baserat system för ansiktsrengöring och anti-aging, med en revolutionerande design för personligt anpassad rengöring. Nu med 4 olika borstar för en skräddarsydd behandling som passar din hud perfekt.

Nästa generations LUNA™ 2 rengöringsborste använder upp till 2 gånger så mycket T-Sonic™-kraft för en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och löser upp tilltäppta porer från makeuprester, tar bort 99,5 % av smuts och olja* samt förbättrar hudens förmåga att absorbera hudvårdsprodukter.

Rengöringsborsten LUNA™ 2 har en 2-årig produktgaranti och en 10-årig kvalitetsgaranti. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar för att göra fina linjer och rynkor mindre synliga, och som ett resultat av det ser huden fastare och stramare ut.

Foreo

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA 2 For Sensitive Skin
Erboristica Body Scrub 200ml
Pris för allt
1924:-

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA 2 For Sensitive Skin
Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Peat Mask
Lumene Waterproof Eye Makeup Remover
Pris för allt
1899:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
  • Slimmad design och effektiv hudvård

    Jag är en sucker för estetiskt fina saker och jag är lite av en hudvårds-junkie så när jag såg LUNA 2 var jag bara tvungen att ha den! När jag började använda den var jag överraskad över hur skonsam den kändes och jag var lite orolig att den kanske inte skulle få jobbet gjort. Men den överbevisade mig och min hy blir ordentligt rengjord, mina porer är inte tilltäppta och min hy överlag har verkligen förbättrats. Dessutom är mina svarta pormaskar ett mindre problem nu. Och bäst av allt, den är så fin att ha framme i badrummet!

    Hilma.Pettersson2017
    för 2 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017