Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 19 betyg
3
1
0
2
13
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Jag älskar den här magiska lilla produkten

  Det analyserar din hud och visar hur du förbättrar den. Den är tillverkad av ultrahygienisk silikon och den är lätt att använda. När analysen är klar skapar den automatiskt en personlig hudprofil. Den gör verkligen ett bra jobb och jag är glad att ha den.
  7 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 6 månader sedan

  Svag kraft och dålig app

  Såg att många klagat om den nya versionen av appen på Google Play. Kundtjänsten lovade att fixa problemen sedan augusti 2018, men verkar som det är fortfarande samma dålig version idag.
  Samma test resultat på appen hela tiden (har testat på mig och min 3 åring, det visade sig samma resultat och hudålder), alltså ingen fungerad funktion där i appen.
  Själv borsta har ganska svag kraft. Jag köpte denna p.g.a att min tidigare borsta med ett annat varumärke inte kunde hittas. Jämfört med den tidigare borstan, så är denna Foreo fofo alldeles för svag, vet ej om det är p.g.a fel rutinen som skapades av appen.
  Alltså lite besviken måste man säga.
  2 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Jing! Vi har tagit detta vidare till Foreo och sedan är det upp till dem att ordna detta. Du får gärna höra av dig direkt till dem med din feedback också.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  hur stor är den och...

  hur stor är den och hur många gånger kan man ladda den, finns de ett max antal?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Elin
   Denna har utbytbara batterier och du kan använda den ca 400ggr per laddning :)
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Perfekt till dig på resande fot!

  Jätteffektiv och behändig att ha med sig på resan. Rengör på djupet och får huden att kännas frisk och fräsch!
  Gilla
 • för 10 månader sedan

  Dermatologist hemma!

  Alternativet att ha en personlig hudvårdsrutin hemma är nu överkomligt för mig. Luna Fofo är en skönhet enhet som är ganska smart. Den här enheten tar mig genom hudvårdssystemet med hjälp av en telefonapp, vilket är väldigt användarvänligt. När jag trycker den här enheten på mitt ansikte skannar den på min hud och sedan får jag resultaten på min telefon. På så sätt kan jag ta reda på min hudtyp, hudförhållanden, hudstruktur, en optimal regim för min hud och så vidare.
  2 gillar
 • för 10 månader sedan

  Den personifierade min hud rutin

  Den här produkten är en av de bästa som jag har sett på marknaden. Det är definitivt det smartaste skönhetsverktyget. Borsten är mycket mjuk och mild på huden. Jag gillar hur det kan ansluta via bluetooth till min telefon och jag får några råd under hela vårdbehandlingen. Jag använder den två gånger varje dag. Jag älskar hur den tar bort smink.
  1 gillar
 • för 11 månader sedan

  Så mycket fler finnar!

  Vet inte varför men jag fick så fin hy två första dagarna jag använde luna fofo, men sen har allt gott utför har aldrig haft sånt här problem med ”småfinnar” speciellt på och hakan.. har använt den en månads tid men det blir inte bättre! Så skulle rekondera att gå till en butik som är återförsäljare och kolla med dom så att detta är en produkt som kommer funka på just dig!
  1 gillar

Foreo
FOFO
LUNA Pearl pink

19 Betyg
895:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

LUNA fofo – Din smarta Beauty coach från FOREO
100% Personlig hudvård
LUNA fofo är en sofistikerad ansiktsrengöringsborste som hjälper dig att lära känna din hy och uppnå en fantastisk strålande hy. En kombination av toppmodern teknik och expertis från världsledande dermatologer gör denna skräddarsydda hudvårdsenhet till en smart skönhetscoach.
Den känner din hud bättre än vad du gör.
LUNA fofo är utrustad med avancerade hudsensorer för analys av hudens tillstånd i realtid och anpassar automatiskt din hudrensningsrutin efter dina behov. 360-hudanalysen skickas direkt till FOREO-appen som din LUNA fofo är kopplad till. Styrkan hos T-Sonic-pulsationerna och rutinens längd ställs in och visar vilka ansiktsområden som du behöver fokusera på.

LUNA fofo är skapad för att passa alla hudtyper, tillverkad av ultrahygieniskt medicinskt silikon och 24k guldpläterade hudsensorer.
- 100% vattentät
- Omladdningsbar: 2st AAA batterier ingår. Upp till 400 användningar per laddning
- 10 års garanti

Såhär gör du din hudanalys:
1. Starta FOREO -appen på din mobilenhet och följ instruktionerna.
2. Mät med sensorerna på rengjort och torrt ansikte.
3. Din anpassade rengöringsrutin rekommenderas nu och kommer att sparas i din profil tills att du uppdaterar den igen på nytt.

Såhär rengör du:
1. Koppla LUNA fofo till din app
2. Applicera din favoritrengöring på borsten eller i ansiktet. Fukta LUNA fofo och tryck en gång för att aktivera rengöringsläget.
3. Efter att tidigare ha gjort en analys via appen, finns en rekommenderad rutin i din profil.

Köps ofta tillsammans

964:-
1063:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019