Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo Luna For Sensitive/Normal Skin

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Ett revolutionerande anti-aging- och ansiktsrengöringssystem! Aktivera din huds naturliga potential med bara 2 minuters användning både morgon och kväll med hjälp av denna härliga rengöringsborste av hygieniskt silikon.

Tack vare de härliga vibrationerna som hjälper till att öka blodcirkulationen och silikon-pluppar erbjuder LUNA sofistikerad ansiktsrengöring som ljusar upp huden samt reducerar och förebygger tecken på åldrande. Med regelbunden användning hjälper den till att ge dig en fräschare, mer strålande hud från start, samt ger din hud ett mer ungdomligt utseende.

FOREO LUNA for Sensitive/Normal Skin har tunnare silikon-pluppar för en mildare rengöring med ett område med tjockare pluppar mot toppen av produkten. Detta gör att du får en djupare, mer precis rengöringen runt näsa, öron och hårfäste. Baksidan har mjukt vågformat silikon, tätt packade för att minimera slitage på den känsliga huden.Har du känslig hy bör du använda baksidan av produkten, har du normal hud kan du använda framsidan.

Anti-aging:

LUNAs anti-aging-mode arbetar genom att varsamt, med låg-frekvens-pulsering, få ansiktets muskler att slappna av och främja chanserna för cellförnyelse, vilket lämnar din hud med ett mjukt, lysande och mer ungdomligt utseende!

Rengöring:

LUNAs Cleansing-Mode, passar perfekt in i din dagliga rutin, genom att ta bort döda hudceller, öppna upp porer och ta bort smuts, olja och makeup-rester för en ren, fin hud. Resultatet är en djupare rengöring, än om du bara rengör med händerna, vilket förbättrar fördelarna från dina rengöringsprodukter, samtidigt som den hjälper till att behålla hudens naturliga återfuktningsbarriär. Produkterna kan användas i stort sett tillsammans med vilka produkter som helst men det finns några saker man bör tänka på. Man ska inte använda silikonbaserade hudvårdsprodukter tillsammans med LUNA då silikon och silikon inte trivs ihop, vilket kan göra LUNAs livstidsslängd kortare. Man ska inte heller använda den tillsammans med en exfoliering/skrubb eller alkohol (man behöver inte sprita produkten för att hålla hygienen. Silikonmaterialet är icke-poröst och resistent mot bakterier så det räcker att man tvättar den med tvål och vatten

 • För normal/känslig hud..
 • Laddare medföljer.
 • Instruktioner & äkthetskort medföljer.
 • Upp till 450 användningar per full laddning.
 • Mjukt silikon.
 • 100% vattentät.
 • 2 års garanti.

Användning:
Steg 1:
 Ta bort eventuellt smink först, fukta sedan din hud och applicera din vanliga rengöring. Fukta sedan LUNA.

Steg 2: Du sätter på LUNA genom att trycka på knappen i mitten, börja med att med varsamma svep dra produkten i uppåtrörelser på kinderna, från hakan.

Steg 3: Börja sedan från mitten av pannan och svep den varsamt utåt på båda sidorna.

Steg 4: Svep sedan rengöringsborsten upp och ned på näsan, och utåt från näsvingarna.

Steg 5: Tryck sedan på knappen igen för att aktivera LUNA low-frequency cleansing mode, och svep under ögonen.

Upprepa steg 2: Svep sedan rengöringsborsten igen över kinderna från hakan. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av produkten, och skölj ansiktet. Denna rutin ska ta 2 minuter.

 

Foreo

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 18 månader sedan

  Superbra rengöring!

  Detta är en toppenprodukt, man blir lika ren som man känner sig. Bara man läser skötselråden ordentligt och använder regelbundet så får man ett jättefint resultat!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018