Foreo LUNA Mini 2 Fuchsia

63 Betyg
1295:-

Fler nyanser

LUNA™ mini 2 med T-Sonic™ är en förbättrad ansiktsrengöringsborste. Åtta justerbara lägen garanterar en helt igenom specialanpassad rengöringsupplevelse. Den uppdaterade ansiktsborsten med 3 rengöringszoner har optimerats för att passa samtliga hudtyper och finns i fem spännande, nya färger.

Den revolutionerande, eldrivna ansiktsborsten LUNA™ mini 2 tar på ett extremt skonsamt sätt itu med orenheterna i huden som orsakar blemmor. Allt som behövs är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht och rent utseende och en hud som ser jämnare ut.

Ansiktsborsten LUNA™ mini 2 har 3 rengöringszoner, själva borsten är nu 50 % större med ännu mjukare silikonknoppar, vilket ger en rengöringsupplevelse som passar alla hudtyper. Välj bland 8 olika intensitetslägen för att hitta rätt läge för dig.

 

Storlek: 8 x 8 cm

Laddningstid: Att ladda fullt batteri tar en timme och sedan räcker batteriet i upp till fem månader.


LUNA™ mini har 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

2 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.8

Baserat på 63 betyg
2
0
0
4
57
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 5 månader sedan

  Julklappstips

  Vet man inte vad man ska köpa i julklapp så är detta världens bästa tips! 😍Började använda Foreo Luna för ca 2 månader sedan! Min hud har blivit så mycket jämnare och fått lyster. Jag gillar att den är enkel att använda och tar endast 2 minuter om dagen! Måste prövas!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Game changer

  Kan knappt föreställa mig en tid före Foreo! Om du trodde att du hittat en ansiktstvål som VERKLIGEN rengjorde din hud kan jag säga att Luna mini 2 motbevisar detta redan under första användning. SÅ stor skillnad jämfört med vad dina fingrar kan göra, då de lilla silikonpiggarna verkligen rengör på djupet. Är du osäker är det bara att besöka en Lyko butik och be om att få prova, av personlig erfarenhet kan jag lova att du kommer bli imponerad!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Topp 100!

  Älskar denna såå mycket, finns alltid med i hudvårdsrutinen. Lätt att använda och sedan lätt att tvätta av också.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Pangprodukt!

  Väldigt skeptisk till denna från början, men kärlek från första användningen! Investera i denna för investera för ditt ansikte - du kommer inte bli missnöjd. Hyn är renare än den någonsin varit och mindre porer. Första 2 veckorna fick jag väldigt mycket plitor, men det vart det värt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  rengör och mjukgör

  Man blir så ren och mjuk genom att använda foreo. Får en helt annan glow i huden
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 veckor sedan

  Bäst!

  Jag älskar denna! Min hy har blivit så mycket finare och fått mer lyster. Man känner sig så otroligt ren efteråt och ansiktet blir babymjukt. Fått mindre porer och kommer aldrig kunna vara utan denna! Bra att veta är att i början då du använder den, kan det hända att du upplever problem med din hy. Men fortsätt så kommer du bli överraskad över resultatet.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.