Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA Mini 2 Midnight

3 Betyg
1295:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ mini 2 med T-Sonic™ är en förbättrad ansiktsrengöringsborste. Åtta justerbara lägen garanterar en helt igenom specialanpassad rengöringsupplevelse. Den uppdaterade ansiktsborsten med 3 rengöringszoner har optimerats för att passa samtliga hudtyper och finns i fem spännande, nya färger.

Den revolutionerande, eldrivna ansiktsborsten LUNA™ mini 2 tar på ett extremt skonsamt sätt itu med orenheterna i huden som orsakar blemmor. Allt som behövs är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht och rent utseende och en hud som ser jämnare ut.

Ansiktsborsten LUNA™ mini 2 har 3 rengöringszoner, själva borsten är nu 50 % större med ännu mjukare silikonknoppar, vilket ger en rengöringsupplevelse som passar alla hudtyper. Välj bland 8 olika intensitetslägen för att hitta rätt läge för dig.

 

Storlek: 8 x 8 cm
Laddningstid: Att ladda fullt batteri tar en timme och sedan räcker batteriet i upp till fem månader.LUNA™ mini har 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Foreo

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  En tydlig förändring

  Min man köpte en Luna mini till mig för vår årsdag (jag hade tjatat på honom i månader) och jag är verkligen nöjd med den. Jag har aldrig haft några större problem med min hud, men jag hade börjat få små irriterande kvisslor som jag bara inte fick bort. Och enda sen jag började använda Luna, har jag upptäckt en förbättring i min hud. Till och med min man har sett det, som aldrig noterar sånt!
  gillar
  • maria
   för 2 månader sedan
   Bra med uppmärksamma män😀👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 veckor sedan

  Självförtroende boozt

  Min dotter har haft problem med akne enda sen hon kom in i tonåren och har varit väldigt påverkad av det. Hon älskar att kolla på youtube och en dag hittade hon Luna mini hos sin favorit youtuber. Såklart var hon tvungen att ha den. Jag var lite skeptisk, speciellt på grund av priset, men efter lite tid gav jag upp och köpte den till henne. Hon var så glad och hoppades att den skulle fungera för henne. Hon har nu använt den i flera månader och hennes akneproblem är nästan borta. Jag var verkligen imponerad med resultatet.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Älskar materialet!

  Jag älskar materialet! Den är så enkel och lätt och är gjord av silikon som inte smink fäster på likt andra borstar. Den är verkligen enkel att rengöra.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018