Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA Mini 2 Midnight

1 Betyg
1295:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ mini 2 med T-Sonic™ är en förbättrad ansiktsrengöringsborste. Åtta justerbara lägen garanterar en helt igenom specialanpassad rengöringsupplevelse. Den uppdaterade ansiktsborsten med 3 rengöringszoner har optimerats för att passa samtliga hudtyper och finns i fem spännande, nya färger.

Den revolutionerande, eldrivna ansiktsborsten LUNA™ mini 2 tar på ett extremt skonsamt sätt itu med orenheterna i huden som orsakar blemmor. Allt som behövs är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht och rent utseende och en hud som ser jämnare ut.

Ansiktsborsten LUNA™ mini 2 har 3 rengöringszoner, själva borsten är nu 50 % större med ännu mjukare silikonknoppar, vilket ger en rengöringsupplevelse som passar alla hudtyper. Välj bland 8 olika intensitetslägen för att hitta rätt läge för dig.

 

Storlek: 8 x 8 cm
Laddningstid: Att ladda fullt batteri tar en timme och sedan räcker batteriet i upp till fem månader.LUNA™ mini har 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Foreo

Köps ofta tillsammans

Foreo LUNA Mini 2 Midnight
Sebastian Penetraitt Shampoo
Pris för allt
1514:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 8 månader sedan

    Älskar materialet!

    Jag älskar materialet! Den är så enkel och lätt och är gjord av silikon som inte smink fäster på likt andra borstar. Den är verkligen enkel att rengöra.
    gillar
    för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018