Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA Mini 2 Pearl Pink

4 Betyg
1295:-

LUNA™ mini 2 med T-Sonic™ är en förbättrad ansiktsrengöringsborste. Åtta justerbara lägen garanterar en helt igenom specialanpassad rengöringsupplevelse. Den uppdaterade ansiktsborsten med 3 rengöringszoner har optimerats för att passa samtliga hudtyper och finns i fem spännande, nya färger.

Den revolutionerande, eldrivna ansiktsborsten LUNA™ mini 2 tar på ett extremt skonsamt sätt itu med orenheterna i huden som orsakar blemmor. Allt som behövs är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht och rent utseende och en hud som ser jämnare ut.

Ansiktsborsten LUNA™ mini 2 har 3 rengöringszoner, själva borsten är nu 50 % större med ännu mjukare silikonknoppar, vilket ger en rengöringsupplevelse som passar alla hudtyper. Välj bland 8 olika intensitetslägen för att hitta rätt läge för dig.

Storlek: 8 x 8 cm
Laddningstid: Att ladda fullt batteri tar en timme och sedan räcker batteriet i upp till fem månader.


LUNA™ mini har 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Foreo

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • för 1 månad sedan

  Bra fynd!

  Jag såg Luna mini i butik, testade den och föll direkt för hur mjuk den kändes. Jag gjorde en del research på internet och såg en hel del positiv feedback, så när den var på rea passade jag på. Jag är så glad att jag upptäckte den! Det är en riktigt cool produkt! Jag älskar hur den vibrerar när jag rengör ansiktet och hur skonsam och mjuk den är mot huden. Det absolut bästa är resultatet. Jag har alltid haft torr hud, speciellt på vintern, men sen jag började använda Luna har jag inte längre problem med torra partier. Istället har jag en jämn, mjuk och fräsch hy. Jag märker också en skillnad när jag applicerar foundation, nu ser det naturligt och inte kakigt ut.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Älskar

  Gör huden mycket finare och lenare.
  Slipper köpa massa tillbehör som borstar eller extra batteri. Mycket fin present till någon du älskar ❤️👍
  Laddningen håller länge. Du behöver ladda den 1 gång per 3 månader. Beror på hur länge du använder det
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Bästa julklappen

  Jag fick Luna go som julklapp och jag har älskat den sedan dess! Jag använder den dagligen och min hud har blivit mycket finare. Till och med mina vänner har märkt skillnad
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017