Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo LUNA Mini 2 Sunflower Yellow

3 Betyg
1295:-
Fri frakt, kan skickas omgående

LUNA™ mini 2 med T-Sonic™ är en förbättrad ansiktsrengöringsborste. Åtta justerbara lägen garanterar en helt igenom specialanpassad rengöringsupplevelse. Den uppdaterade ansiktsborsten med 3 rengöringszoner har optimerats för att passa samtliga hudtyper och finns i fem spännande, nya färger.

Den revolutionerande, eldrivna ansiktsborsten LUNA™ mini 2 tar på ett extremt skonsamt sätt itu med orenheterna i huden som orsakar blemmor. Allt som behövs är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht och rent utseende och en hud som ser jämnare ut.

Ansiktsborsten LUNA™ mini 2 har 3 rengöringszoner, själva borsten är nu 50 % större med ännu mjukare silikonknoppar, vilket ger en rengöringsupplevelse som passar alla hudtyper. Välj bland 8 olika intensitetslägen för att hitta rätt läge för dig.

 

Storlek: 8 x 8 cm
Laddningstid: Att ladda fullt batteri tar en timme och sedan räcker batteriet i upp till fem månader.LUNA™ mini har 2 års produktgaranti och 10 års kvalitetsgaranti.

Foreo

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Väldigt glad!

  Det är den lenaste och skönaste rengöringen jag har sett! Finns ingen anledning att göra ansiktsbehandlingar! Silikonknopparna är långa och starka, men samtidigt mjuka. Jag älskar känslan på huden. Jag har börjat känna att min panna nu bara blir jämnare och renare… väldigt glad!

  lydiaolsson525
  för 1 månad sedan
 • En toppen resekompanjon

  Jag reser en del i mitt arbete, så jag bestämde mig för att testa Luna mini 2 och den är fantastisk! Jag kan lägga den i min sminkväska och ta med mig den var jag än går, den är så praktisk!

  IndraAndersson
  för 2 månader sedan
 • Älskar!

  Har aldrig känt mig så ren som med denna!

  Hannah341
  för 7 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017