Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo Luna Mini Purple

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Ett helt revolutionerande hudvårdskoncept! FOREO LUNA Mini är den första T-Sonic ansiktsrengöringsborsten och rengör effektivt din hud med hjälp av hygieniska silikonknoppar och pulserande rörelser - för en mjuk, len och ren hud! Rengöring har aldrig känts såhär behaglig!

Dess teknologi erbjuder en djup men skonsam rengöring som effektivt tar bort döda hudceller och framhäver en jämnare, finare hudton med massor av lyster! Vid regelbunden användning hjälper den även din hud att reducera och förebygga ålderstecken, för att ge din hud ett mer ungdomligt utseende. Den tar enkelt bort orenheter, smuts, överflöd av olja och makeup-rester, mer noggrant än när du endast rengör med händerna. Den hjälper även till att öka blodcirkulationen i din hud vilket omedelbart gör din hud naturligt strålande.

Din hud känns mjuk, len och fräsch med härlig lyster. Med pulserande rörelser och mjuka silikonknoppar ger den dig möjligheten att förbättra din dagliga rengöring med din rengöringskräm och låter din hud andas.

Mångsidig!

Då LUNA Mini har tre zoner kan du enkelt välja vilken del som passar dig bäst. Med de tunna silikonknopparna på ena sidan kan du varsamt rengöra din känsliga eller torra hud utan att störa fuktbalansen. De tjockare silikonknopparna på toppen gör det enkelt att komma åt svårare, hårdare områden som tillexempel runt näsan. Sist är motsatta sidan, som endast har tjockare knoppar som kanaliserar pulsationer mer direkt för att rengöra och fräscha upp oljigare hud.

Produkterna kan användas i stort sett tillsammans med vilka produkter som helst men det finns några saker man bör tänka på. Man ska inte använda silikonbaserade hudvårdsprodukter tillsammans med LUNA då silikon och silikon inte trivs ihop, vilket kan göra LUNAs livstidsslängd kortare. Man ska inte heller använda den tillsammans med en exfoliering/skrubb eller alkohol (man behöver inte sprita produkten för att hålla hygienen. Silikonmaterialet är icke-poröst och resistent mot bakterier så det räcker att man tvättar den med tvål och vatten. 

  • 100% Vattentät.
  • Mjukt silikon.
  • Upp till 300 användningar per full laddning.
  • USB-laddare medföljer.
  • 2 års garanti.

Användning:

Steg 1: Ta bort eventuellt smink först, fukta sedan din hud och applicera din vanliga rengöring. Fukta sedan LUNA Mini.

Steg 2: Du sätter på LUNA Mini genom att trycka på knappen i mitten, börja med att med varsamma svep dra produkten i uppåtrörelser på kinderna, från hakan.

Steg 3: Börja sedan från mitten av pannan och svep den varsamt utåt på båda sidorna.

Steg 4: Svep sedan rengöringsborsten upp och ned på näsan, och utåt från näsvingarna.

Steg 5: Tryck sedan på knappen igen för att aktivera LUNA Minis low-frequency cleansing mode, och svep under ögonen.

Upprepa steg 2: Svep sedan rengöringsborsten igen över kinderna från hakan. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av produkten, och skölj ansiktet. Denna rutin ska ta 2 minuter.

 

Foreo

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018