2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 21 betyg
0
0
0
2
19
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Den här är en fantastisk lösning

  Jag kunde inte vänta att få den här futuristiska uppfinningen för ansiktsbehandling. Min mjuka hud kan vara väldigt känslig periodvis och få företag kan hjälpa med deras produkter. Som ett stort fan av Sci-Fi älskar jag länken mellan min glödande hud efter ansiktsbehandlingen med den här enheten och dess form och design. Ansiktsbehandling har blivit mycket roligt för mig och jag ser alltid fram emot den.
  6 gillar
 • för 7 månader sedan

  Sjukt bra

  Perfekt för den hudvårds intresserade! Köpte denna först och införskaffade mig även den stora för den är så grym 💪🏻 #tävling
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  skillnaden mellan mini och vanlig

  vad är skillnaden mellan vanliga foreo ufo och foreo ufo mini?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Richard, det som skiljer dessa två åt är att Foreo Ufo har både värme och kyla medan Foreo Ufo Mini har värme och inte den kylande egenskapen.
   Gilla
 • för 11 månader sedan

  Fantastisk

  Älskar att jag hinner med en ansiktsmask innan jobbet. Tar någon minut och jag hinner få lite extra fukt eller glow om jag vill. Det är så skönt med värmen från ufon när jag använder en mask. Först trodde jag att man behövde använda mobilappen för att använda ufon och det var lite veckigt, men efter att faktiskt ha läst manualen insåg jag att den funkade utan och då steg den från 4 stjärnor till 5 för min del. Jag har provat alla masker och gillar deras advanced masker bäst, särskilt Youth junkie och Glow addict. H2O overdose gillar jag däremot inte, den gör inte särskilt mycket för min hud. Maskerna räcker till 2 användningar per mask, det är så mycket serum i, och då använder jag i ansikte och på hals. Jag räknar det här som ett av mina bästa inköp.
  #tävling
  Gilla
 • för 15 månader sedan

  Effective?

  Why is mini cheaper than the normal size? Is it less effective maybe? Anyone here who has tried both?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 15 månader sedan
   Hi Maria. They work in different ways. The mini lacks the cryo-technology. Cryotherapy is exclusively developed for the flagship model UFO and the cold helps to minimize the visibility of pores and reduces swelling. You no longer need to store your skin care in the fridge, with a simple push of a button, the UFO cools down your skin directly to refresh and give life to the skin. 😊👍
   1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 17 månader sedan

  Lyxigt

  Jag har precis prövat ufo mini och jag är helt såld. Känns väldigt lyxigt att kunna göra en ansiktsbehandling hemma.
  Huden känns återfuktad, mjuk och slät.
  Priset är lite saftigt men tycker ändå att den är värd det då det känns riktigt lyxigt att kunna göra detta själv istället för att gå till en salong.
  1 gillar

Foreo
UFO
mini Fuchsia

21 Betyg
1195:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

UFO mini smartmaskbehandling

TA FRAM LYSTERN I DIN HY
UFO mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ – oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringarna och UFO minis innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster – på bara 90 sekunder.

HYPER-INFUSION
Värme öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna bättre absorberas.

FRAMTIDENS HUDVÅRD
Olikt traditionella sheetmasker erbjuder UFO mini överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

EN HELT NY INNOVATION INOM ANSIKTSMASKER
UFO mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienserna i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras tillsammans med en förprogrammerad behandlingsrutin via FOREO-appen, för att boosta dess effekter och ge en strålande hy full av lyster.
 • De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna
 • UFO mini använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna och T-Sonic-pulseringar för att hjälpa maskingredienserna tränga in till hudens innersta lager
 • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage
 • UFO mini använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att kunna ge tre photofacials, vilket omfattar anti-aging (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).
 • Rött LED-ljus minskar synligheten av åldrande och stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy
 • Grönt LED-ljus ger lyster till glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost
 • Blått LED-ljus dödar bakterier som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy
 • UFO mini paras tillsammans med FOREO-appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic-pulseringarnas intensitet, ljusstyrkan och värmen
 • Gjord av medicinskt silikon
 • USB-uppladdningsbar och 100% vattentät
 • Två års garanti
1. Ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO mini. Väl inne i appen scannar du streckkoden på baksidan av masken, rätt program ställs då in och synkas med din UFO mini.

2. Avlägsna den transparenta ringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på UFO mini genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.

3. Njut! För din UFO mini varsamt över rengjord, torr hy och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.

4. En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp med din återfuktande favoritkräm.

Köps ofta tillsammans

1324:-
2370:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter