Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo UFO mini Fuchsia

12 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

UFO mini smartmaskbehandling

TA FRAM LYSTERN I DIN HY
UFO mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ – oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringarna och UFO minis innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster – på bara 90 sekunder.

HYPER-INFUSION
Värme öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna bättre absorberas.

FRAMTIDENS HUDVÅRD
Olikt traditionella sheetmasker erbjuder UFO mini överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

EN HELT NY INNOVATION INOM ANSIKTSMASKER
UFO mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienserna i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras tillsammans med en förprogrammerad behandlingsrutin via FOREO-appen, för att boosta dess effekter och ge en strålande hy full av lyster.
 • De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna
 • UFO mini använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna och T-Sonic-pulseringar för att hjälpa maskingredienserna tränga in till hudens innersta lager
 • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage
 • UFO mini använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att kunna ge tre photofacials, vilket omfattar anti-aging (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).
 • Rött LED-ljus minskar synligheten av åldrande och stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy
 • Grönt LED-ljus ger lyster till glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost
 • Blått LED-ljus dödar bakterier som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy
 • UFO mini paras tillsammans med FOREO-appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic-pulseringarnas intensitet, ljusstyrkan och värmen
 • Gjord av medicinskt silikon
 • USB-uppladdningsbar och 100% vattentät
 • Två års garanti
1. Ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO mini. Väl inne i appen scannar du streckkoden på baksidan av masken, rätt program ställs då in och synkas med din UFO mini.

2. Avlägsna den transparenta ringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på UFO mini genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.

3. Njut! För din UFO mini varsamt över rengjord, torr hy och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.

4. En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp med din återfuktande favoritkräm.
2 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1894:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
2293:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 12 betyg
0
0
0
0
12
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Den här är en fantastisk lösning

  Jag kunde inte vänta att få den här futuristiska uppfinningen för ansiktsbehandling. Min mjuka hud kan vara väldigt känslig periodvis och få företag kan hjälpa med deras produkter. Som ett stort fan av Sci-Fi älskar jag länken mellan min glödande hud efter ansiktsbehandlingen med den här enheten och dess form och design. Ansiktsbehandling har blivit mycket roligt för mig och jag ser alltid fram emot den.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Jag rekommenderar det varmt

  Många gånger kände jag mig som att de produkter som jag använder inte ger några resultat. Sedan köpte jag UFO Mini. Beslutet som jag gjorde var baserat på priset, för att vara ärlig. Jag valde mellan UFO och UFO. Eftersom jag aldrig upplevde kryoterapi, tänkte jag att jag inte skulle sakna den mycket. Jag ville försöka UFO Mini och jag ångrade inte mig. Den känns bra på huden, känslan är fantastisk, den masserar mitt ansikte och jag kan bekräfta att det hjälper produkter att absorbera bättre. Mitt ansikte har aldrig varit så fuktad och glödande.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • En mycket trevlig liten sak att ha

  Jag köpte UFO mini bara eftersom den var billigare än UFO och jag ville ha den här enheten. Jag läste inte mycket om skillnaderna eller något sådant. Senare läste jag om några saker som varierar mellan de två. Den enda jag har märkt på mitt ansikte är hur bättre det är. Min hud blev föryngrad och alla fläckar försvann. Jag har en mycket tydlig hudfärg nu. Min rekommendation - välj någon av dem, UFO eller UFO mini. Eftersom Ufo Mini fungerade så bra för mig, slår jag vad på att UFO är lika bra.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Positivt överraskad!

  Jag ska vara helt ärlig... när denna produkt lanserades så tänkte jag faktiskt att den var lite "nischig" och förmodligen bara ytterligare var en onödig produkt, men efter alla goda recensioner tänkte jag att jag ändå slår till och testar den.

  Helt ärligt, jag är mer än överraskad! Jag hade faktiskt inte förväntat mig att få dom resultat jag fått på så kort tid.

  Min hud är något känslig och har varit riktigt torr, speciellt nu på vintern, så jag använde denna ihop med Foreo "H2O Overdose"-masken. Helt sjukt hur en så liten maskin kan vara så kraftfull.

  Jag tycker att priset är något högt, men om man har pengarna över, så testa den!! För den är i min mening värd varenda krona.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Mycket effektivare än lermasker!

  Jag led av maskerna som du måste applicera på din hud och sedan vänta på en stund, 20 minuter eller så, då tar det lite tid att ta dem av och det är allt väldigt irriterande. Den lilla enheten löst mina problem och den har en stor del av UFO-funktionerna. Det är kompatibelt med "Make My Day" och "Call it a Night" masker. Det är mycket effektivt och jag tycker att det säljs på ett mycket rimligt pris som lönar sig med tiden. Min hud är väldigt frisk nu.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Kraftfullt miniatyr verktyg!

  UFO mini har samma fördelar för min hud som UFO, den enda som den saknar är kryoterapi. Den är definitivt billigare, så det kan vara viktig när man köper den här produkten. Jag rekommenderar dem båda, perfekt för min hud.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019