Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Foreo UFO mini Mint

4 Betyg
1795:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

UFO mini smartmaskbehandling

TA FRAM LYSTERN I DIN HY
UFO mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ – oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringarna och UFO minis innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster – på bara 90 sekunder.

HYPER-INFUSION
Värme öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna bättre absorberas.

FRAMTIDENS HUDVÅRD
Olikt traditionella sheetmasker erbjuder UFO mini överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

EN HELT NY INNOVATION INOM ANSIKTSMASKER
UFO mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienserna i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras tillsammans med en förprogrammerad behandlingsrutin via FOREO-appen, för att boosta dess effekter och ge en strålande hy full av lyster.
 • De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna
 • UFO mini använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna och T-Sonic-pulseringar för att hjälpa maskingredienserna tränga in till hudens innersta lager
 • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage
 • UFO mini använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att kunna ge tre photofacials, vilket omfattar anti-aging (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).
 • Rött LED-ljus minskar synligheten av åldrande och stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy
 • Grönt LED-ljus ger lyster till glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost
 • Blått LED-ljus dödar bakterier som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy
 • UFO mini paras tillsammans med FOREO-appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic-pulseringarnas intensitet, ljusstyrkan och värmen
 • Gjord av medicinskt silikon
 • USB-uppladdningsbar och 100% vattentät
 • Två års garanti
1. Ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO mini. Väl inne i appen scannar du streckkoden på baksidan av masken, rätt program ställs då in och synkas med din UFO mini.

2. Avlägsna den transparenta ringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på UFO mini genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.

3. Njut! För din UFO mini varsamt över rengjord, torr hy och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.

4. En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp med din återfuktande favoritkräm.
2 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1934:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
2599:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 4 betyg
0
0
0
0
4
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Den här är en fantastisk lösning

  Jag kunde inte vänta att få den här futuristiska uppfinningen för ansiktsbehandling. Min mjuka hud kan vara väldigt känslig periodvis och få företag kan hjälpa med deras produkter. Som ett stort fan av Sci-Fi älskar jag länken mellan min glödande hud efter ansiktsbehandlingen med den här enheten och dess form och design. Ansiktsbehandling har blivit mycket roligt för mig och jag ser alltid fram emot den.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Så original

  Jag kunde inte vänta att få den här futuristiska uppfinningen för ansiktsbehandling. Min mjuka hud kan vara väldigt känslig periodvis och få företag kan hjälpa med deras produkter. Som ett stort fan av Sci-Fi älskar jag länken mellan min glödande hud efter ansiktsbehandlingen med den här enheten och dess form och design. Ansiktsbehandling har blivit mycket roligt för mig och jag ser alltid fram emot den.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Älskar det

  Vill du ha en produkt som ser ut som från en Sci-Fi film? En produkt som fungerar för din hud? Du kan äntligen köpa den. Den här kombinerade upplevelsen är så kul och du kommer att ha tydlig hud efter en kort ansiktsbehandling. Den här är nu min egen flygande tallrik som jag kan bära i min väska!!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Jag älskar hela processen

  Ända sedan jag försökte den här produkten känner jag mig en stor skillnad på mitt ansikte. Huden är mjuk, slät och hälsosam och jag känner mig väldigt glad. Annars är jag inte en ansiktsbehandling fan, men jag älskade bara den här. Processen själv är för lätt och resultaterna är oumbärliga. Jag hittade slutligen produkten för mig själv. Varm rekommendation!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Endast foreos produkter?

  Går det att använda sin egen favoritmask/rengöring med dessa apparater som foreos masker annars är avsedda för? Vad skiljer ufo mot de andra, tex luna, bortsett från ljuset? Är Luna mer som en rengöring medan ufo är endast till maskmassage? Tack på förhand! :)
  gillar
  • tina
   för 3 månader sedan
   Tack så mycket!
   gillar
  • amanda
   för 3 veckor sedan
   Hej!
   Vad är skillnaden på UFO och UFO mini? Det är en tusenlapp skillnad i pris, men är det storleken som skiljer de åt eller har mini färre egenskaper än originalet?
   gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 veckor sedan
   Hej Amanda.
   Vi säljer endast UFO mini på vår hemsida.
   Vilka är det du menar?
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018