Foreo

FOREO är ett svenskt företag som grundades år 2013 med inriktning på hudvårdslösningar för ökat välbefinnande och med målet att revolutionera skönhetsvärlden. Sedan starten har FOREO vunnit över 65 skönhetspriser och idag säljs en FOREO produkt var 7:de sekund världen över.

LUNA™-serien med ansiktsrengöringsborstar är FOREOs mest populära produkter, och har vunnit flera priser för både innovativ design och teknologi. LUNA™ 2 är en innovativ hudvårdsprodukt i ultrahygieniskt silikon som kanaliserar T-Sonic™ pulseringar med olika intensitet för en skonsamt effektiv ansiktsrengöring och anti-age behandling.  År 2016 utökades LUNA™-sortimentet med de uppdaterade hudvårdslösningarna LUNA™ 2, LUNA™ mini 2, LUNA™ go och LUNA™ play - alla skräddarsydda för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård.

Med i FOREOs sortiment finns även serien ISSA™ bestående av eltandborstarna ISSA™ Hybrid, ISSA™ mini och ISSA™ mikro och IRIS™, som är inspirerad av traditionell asiatisk ögonmassage och som varsamt klappar in serum och ögonkräm i det känsliga området runt ögonen.

Under de senaste åren har framgångarna vad gäller att utveckla produkter som förändrar förutsättningarna lett till en snabb utveckling världen över, och idag finns FOREO i över 40 länder.  

7 produkter
    • Mina val

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019