Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Formula 10.0.6 Clear Skin Starts Travel Kit

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Travelkit papetet innehåller 4x50ml.
- So Totally Clean orginal formula.
- Best Face Forward Daily Foaming Cleanser.
- One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub.
- Seriously Shine Free Mattifying Oil-Free Moisturiser

Detta är det perfekta paketet för att hålla ditt ansikte ren och frisk när du reser!

Formula 10.0.6 So Totally Clean 50ml
 En fantastisk rengöring som lätt tar bort smuts, fett och orenheter för en ren och fräsch hy. So Totally Clean är den främsta av FORMULA 10.0.6 -produkterna, Som från början utvecklades av en kemist  1933 och såldes endast på apotek i USA.Användning:Två gånger dagligen eller så ofta det finns behov av under dagen. Applicera på en bomullstuss och svep över ansikte och hals. Skölj ej. Undvik ögonområdet.

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser 50ml
En mild, Skummande rengöring som tar bort smuts, fett och orenheter för en hy med ett fräscht utseende. Innehåller Passionsfrukt som är rik på antioxidanter, vitaminer (A, B-komplex och C) och mineraler som hjälper till att reducera blank hy och lämnar huden ren och fräsch. Grönt te verkar lugnande och innehåller antioxidanter som är milt exfolierande. Användning: Två gånger dagligen. Applicera en mindre mängd gel på fuktat ansikte och massera för att få bort all smuts och orenheter. Skölj väl med varmt vatten.

 Formula 10.0.6 One Smooth Operator 50ml
En rengörande skrubb som exfolierar milt, tar bort orenheter från huden och lämnar huden fräsch, len och klar. Innehåller Zink och havre som absorberar överflödigt talg från hudens yta och reducerar inflammationer. Pimpsten från naturlig vilkansten exfolierar huden. Användning:En till tre gånger i veckan

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free 50ml
En lätt, oljefri återfuktare som mjukgör, absorberar överflödigt talg och har en mattande effekt på huden. Innehåller Aloe Vera som håller huden återfuktad och frisk. Greensil är ett bambuextrakt som ger en mattande effekt genom att absorbera upp till 200% talg av sin egen vikt och som lämnar en mjuk och sammetslen hudyta. Användning: Varje morgon och kväll. Används på ren hud . Masseras in över hela ansiktet med lätta rörelser, undvik ögonområdet. 

 

Företaget Formula 10.0.6 grundades redan 1933 av Jesse Bell och i och med det kan man verkligen säga att en stjärna var född. Man har sedan starten verkligen legat i framkant då det kommer till hudvårdsprodukter och speciellt sådana inriktade på ung hy. För det handlar i många fall om att förebygga, att vara där innan problemet uppstått. Det är där Formula 10.0.6 är specialister. Deras hudkrämer, masker och stripes ger dig en fördel mot åldrande hy, är skonsamma och väldigt effektiva. Lyko erbjuder ett brett urval av produkter från Formula 10.0.06 – se efter vilken som blir din favorit. • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1431-114-0000

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Kluven

  Ett fint och bekvämt litet resekit. Tre av produkterna fungerar utmärkt, kan dofta lite starkt, men de doftar också gott.

  MEN, det finns en nackdel, seriously shine free (den gröna) stinker som inget annat jag har kommit i närheten av. Den är värre än surströmming, mögel och sura badhandukar tillsammans.

  Ingenting skulle kunna övertyga mig om att smeta denna vidrighet på min hud igen.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018