Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Formula 10.0.6 Keep Your Cool 100ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Håll huvudet kallt lugnande MASK Pepparmint + KOKOSNÖT 

FORMULA 10.0.6 utmärker sig på att finslipa ung problem hud med ingredienser som fungerar.
Den skapades av en farmaceut 1933, och den nuvarande serien omfattar för närvarande hudvårdsprodukter som är särskilt utformade för att främja en ren och frisk hud. 
Denna unika gel mask reducerar omedelbart uppkomsten av akne. Peppermint rengör och fräschar upp och lugnar även de mest flyktiga nödraketer, medan lugnande kokos lugnar fläckar. Resultatet? Huden är sval, lindrande och under kontroll.
 
Hur man använder den: Applicera på rengjord och torr hud. Applicera ett tunt lager på ansikte och hals, undvik området runt ögonen. Låt masken arbetar upp till 5 minuter, så att den tränger in i huden. Avsluta med att försiktigt massera in gelen i huden och torka bort överflödig gel med en ansiktsservett. Denna 5-minutersmask är skonsam nog att användas dagligen för att genast lugna. Perfekt att använda under makeup. 

OBS: En mild stickande eller kyla känsla är normalt vid tillämpning av masken. Använd med försiktighet. För utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Om utslag eller irritation, sluta använda. 

100ml  

Företaget Formula 10.0.6 grundades redan 1933 av Jesse Bell och i och med det kan man verkligen säga att en stjärna var född. Man har sedan starten verkligen legat i framkant då det kommer till hudvårdsprodukter och speciellt sådana inriktade på ung hy. För det handlar i många fall om att förebygga, att vara där innan problemet uppstått. Det är där Formula 10.0.6 är specialister. Deras hudkrämer, masker och stripes ger dig en fördel mot åldrande hy, är skonsamma och väldigt effektiva. Lyko erbjuder ett brett urval av produkter från Formula 10.0.06 – se efter vilken som blir din favorit.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018