Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Formula 10.0.6 Over Night Success

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Formula 10.0.6 Over Night Success 
Snabbverkande plåster for problemhy som arbetar under natten. Innehåller Te-extrakt som är antibakteriellt, antiseptisk, läker och drar sammen porerna. Druvkärnor som har hög halt av vitamin C. Användning:
Vid behov. Rengör först ansiktet med en Formula 10.0.6 rengöring. Ta forsiktigt bort pappret från plåstret och placera på de ställen du vill förbättra. Använd så många plåster du önskar och låt verka över natten. Ta bort och släng på morgonen.  

1 påse som innehåller 21 plåster.

Företaget Formula 10.0.6 grundades redan 1933 av Jesse Bell och i och med det kan man verkligen säga att en stjärna var född. Man har sedan starten verkligen legat i framkant då det kommer till hudvårdsprodukter och speciellt sådana inriktade på ung hy. För det handlar i många fall om att förebygga, att vara där innan problemet uppstått. Det är där Formula 10.0.6 är specialister. Deras hudkrämer, masker och stripes ger dig en fördel mot åldrande hy, är skonsamma och väldigt effektiva. Lyko erbjuder ett brett urval av produkter från Formula 10.0.06 – se efter vilken som blir din favorit. 

  • Kategori:Nattkräm
  • Artikelnummer:
    1431-106-0000

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017

Just nu! 100kr rabatt vid köp över 500kr! Rabattkod: 1LYKO