Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Formula 10.0.6 Over Night Success

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Formula 10.0.6 Over Night Success 
Snabbverkande plåster for problemhy som arbetar under natten. Innehåller Te-extrakt som är antibakteriellt, antiseptisk, läker och drar sammen porerna. Druvkärnor som har hög halt av vitamin C. Användning:
Vid behov. Rengör först ansiktet med en Formula 10.0.6 rengöring. Ta forsiktigt bort pappret från plåstret och placera på de ställen du vill förbättra. Använd så många plåster du önskar och låt verka över natten. Ta bort och släng på morgonen.  

1 påse som innehåller 21 plåster.

Företaget Formula 10.0.6 grundades redan 1933 av Jesse Bell och i och med det kan man verkligen säga att en stjärna var född. Man har sedan starten verkligen legat i framkant då det kommer till hudvårdsprodukter och speciellt sådana inriktade på ung hy. För det handlar i många fall om att förebygga, att vara där innan problemet uppstått. Det är där Formula 10.0.6 är specialister. Deras hudkrämer, masker och stripes ger dig en fördel mot åldrande hy, är skonsamma och väldigt effektiva. Lyko erbjuder ett brett urval av produkter från Formula 10.0.06 – se efter vilken som blir din favorit. 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 18 månader sedan

  Fungerar

  Jag tycker att det hjälpte finnarna under natten, man kunde se att de minskat. Dock syntes det flera timmar efter att jag hade tagit bort plåstret vart det hade suttit på huden. På hakan veckade sig min hud under och ville inte gå tillbaka förens långt senare. Samt att huden där under inte hade fått någon luft och blev liksom som russin fingrar. Svårt att förklara, detta kan dock varit min hy som är extra känslig, men jag skulle inte använda dessa plåster på mindre finnar igen åtminstone, då det nästan ser fulare ut timmarna efteråt än vad det gjorde innan.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 18 månader sedan

  Wow

  Jag trodde inte det skulle funka men det gjorde det.
  Dödar aktiva finnar över natten, ska definitivt köpa igen!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018