Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask

31 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Formula 10.0.6 Pores Be Pure Mud Mask 
En mask som hjälper till att rensa huden från orenheter och öppna upp tilltäppta porer. Innehåller kaolinlera som verkar avgiftande på huden, drar ut orenheter och absorberar överskottsfett. Innehåller även jordgubb, en mild fruktsyra som exfolierar, rengör och hjälper till att läka utslag.Användning:
En till tre gånger i veckan på ren hud. Applicera ett tunt lager över ansikte och hals, undvik ögonområdet. Låt verka i 10-15 minuter, skölj.
 

2x5g

Företaget Formula 10.0.6 grundades redan 1933 av Jesse Bell och i och med det kan man verkligen säga att en stjärna var född. Man har sedan starten verkligen legat i framkant då det kommer till hudvårdsprodukter och speciellt sådana inriktade på ung hy. För det handlar i många fall om att förebygga, att vara där innan problemet uppstått. Det är där Formula 10.0.6 är specialister. Deras hudkrämer, masker och stripes ger dig en fördel mot åldrande hy, är skonsamma och väldigt effektiva. Lyko erbjuder ett brett urval av produkter från Formula 10.0.06 – se efter vilken som blir din favorit.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.5

Baserat på 31 betyg
4
2
8
8
9
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  EFFEKTIV!

  Denna ansiktsmask är riktigt effektiv för fet hud och speciellt om man har finnar. Ingenting för känslig eller torr hud. Doftar jättegott av jordgubb!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Inte bra om man är känslig!

  Jag ville verkligen tycka om denna produkt, men den fungerade tyvärr inte för mig. När jag applicerade masken, så kände jag att det 'brände'. Jag förväntade mig detta och tyckte att det var bra då alla orenheter skulle försvinna. Det fortsatte 'brinna' efter att jag hade tvättat av det. Min hud var röd och irriterad när jag tog bort masken. Jag testade den igen efter några veckor och fick samma reaktion. Antar att den inte är bra för människor som har känslig hud. Den rensade huden lite grann på orenheter men man ska inte gå igenom ett helvete för att få en ren hud.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Stackars hy!

  Aj aj aj. Min hy är i perioder torr, växelvis riktigt oljig. Normalt sett har jag något torr hy med fet T-zon. Denna mask sved något fruktansvärt. Det gick över i en brännande känsla på bara några sekunder, så jag sköljde bort masken efter 2min ca. Min hy är inte överkänslig på nått sätt. Känns inte rimligt att en produkt ska få ge en sån reaktion, till en så stor grupp människor. Nej, jag kan inte rekomendera denna produkt alls.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Bra men svider på känslig hud

  Super bra mask som verkligen rengör huden, den blir både mjukare och känns fräschare, synd dock att den är väldigt stark så att den svider på huden. Luktar gott
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Okej

  Fungerar inte på mig, men luktat gott och är en kul grej för tjejkvällar!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Bra mask

  Passar bra för mig som har fet hy. Ansiktet känns verkligen rent efter denna mask och sen räcker den hur länge som helst, man behöver inte alls mycket. Icke djurtestad heller! 🙂
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 15 månader sedan

  :)

  Den är väldigt bra enligt min vän, har själv provat den men är inget för mig med torr hy, hon har normal hy som är lite fet vid T-zonen. Den svider ganska mycket vid näsan pga att jag har stora porer där. Luktar väldigt bärig, vilket jag älskar och har en väldigt len konsistens. Varken bra eller dålig, passar bara inte just för min hud typ.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019