Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Formula 10.0.6 So Totally Clean Sensitive

Bli först med att betygsätta produkten
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Formula 10.0.6 So Totally Clean Sensitive
Rengöring och ansiktsvatten i ett. En skonsam version av originalet. Den rensar bort sebum/olja och orenheter. Lämnar huden frisk, mjuk och balanserad. FORMULA 10.0.6  är produkterna som från början utvecklades av en kemist  1933 och såldes endast på apotek i USA.Användning:
Två gånger dagligen eller så ofta det finns behov av under dagen. Applicera på en bomullstuss och svep över ansikte och hals. Skölj ej. Undvik ögonområdet. 

200ml

Företaget Formula 10.0.6 grundades redan 1933 av Jesse Bell och i och med det kan man verkligen säga att en stjärna var född. Man har sedan starten verkligen legat i framkant då det kommer till hudvårdsprodukter och speciellt sådana inriktade på ung hy. För det handlar i många fall om att förebygga, att vara där innan problemet uppstått. Det är där Formula 10.0.6 är specialister. Deras hudkrämer, masker och stripes ger dig en fördel mot åldrande hy, är skonsamma och väldigt effektiva. Lyko erbjuder ett brett urval av produkter från Formula 10.0.06 – se efter vilken som blir din favorit.

Formula 10.0.6

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
119:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
283:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
30 butiker
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017