Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Formula 10.0.6 Three Times Sublime 100ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

FORMULA 10.0.6

THREE TIMES SUBLIME 3 I 1 PORMASKRENSNING + SKRUBB

BLODGRAPEFRUKT + JOJOBA

FORMULA 10.0.6 passar utmärkt för besvärande ung hud med ingredienser som fungerar. Skapad av en ung kemist 1933, inkluderar det aktuella utbudet nu hudvårdsprodukter speciellt utformade att främja ren, fräsch hud.   

Denna mirakulösa multitasker gör det lätt att bli av med envisa pormaskar, tar bort överflödig olja, rengör porerna och eliminerar blemmor. Blodgrapefrukt renar medan jojoba skrubbar. En 3 i 1 formula fungerar både som rengöring, skrubb och mask för en komplett genomgång av huden.  

ANVÄNDNING: Applicera på nyligen rengjord och torkad hud. Applicera en tunn hinna över ansikte och nacke, undvik området kring ögonen. Låt masken torka i 10-15 minuter. Fukta ansiktet och nacken och massera försiktigt tills huden känns ren och mjuk. Skölj ordentligt med varmvatten. Klappa huden torr. Använd 1-3 ggr per vecka.

VARNING: En milt pirrande eller kylande känsla är normalt vid applicering av masken. Använd med försiktighet. Endast för utvärtes bruk. Undvik ögonen. Avbryt användningen om hudutslag eller irritation uppstår.  

100ml

Företaget Formula 10.0.6 grundades redan 1933 av Jesse Bell och i och med det kan man verkligen säga att en stjärna var född. Man har sedan starten verkligen legat i framkant då det kommer till hudvårdsprodukter och speciellt sådana inriktade på ung hy. För det handlar i många fall om att förebygga, att vara där innan problemet uppstått. Det är där Formula 10.0.6 är specialister. Deras hudkrämer, masker och stripes ger dig en fördel mot åldrande hy, är skonsamma och väldigt effektiva. Lyko erbjuder ett brett urval av produkter från Formula 10.0.06 – se efter vilken som blir din favorit.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 18 månader sedan

  Three times sublime

  När kommer den produkten tillbaka?
  gillar
  • lyko
   för 17 månader sedan
   Hejsan. Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet och vi har i dagsläget ingen information om huruvida den kommer tillbaka eller ej. //Maria, Kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018