Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fountain The Beauty Molecule 240ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

The Beauty Molecure är ett kosttillskott som hämmar hudens åldrande. En mer ungdomlig lyster. Fountain The Beauty Molecule är ett kosttillskott med vattenlöslig resveratrol och vegansk hyaluronsyra.

Detta är välkända ingredienser från skönhetsindustrin. Endast en tesked av THE BEAUTY MOLECULE varje dag hämmar hudens åldrande och ger din hud mer elasticitet, lyster och ungdomlighet. 

Obs! Passar inte för gravida och ammande. 

Användning: 
Ta en tesked (5 ml) om dagen antingen i ren form eller blandat med vatten/juice/saft/smoothie. Ska inte blandas med mejeriprodukter.

Förvaras oåtkomligt för barn. Skyddas från värme och direkt solljus. Ska inte frysas. Hållbarhet: 3 månader efter öppning.Förvaras torrt och svalt.

240ml 


Ingredienser:
Fountain The Beauty Molecule innehåller resveratrol och andra aktiva ingredienser.
Resveratrol: The Beauty Molecule har ett mycket högt innehåll av resveratrol (40 mg/tesked), som bland annat finns i skalet på röda druvor. Studier har visat att reservatrol har en positiv effekt på kaloribegränsning, är en stark antioxidant, verkar inflammationsdämpande och främjar normal celldelning.Vattenlöslig och biotillgänglig: The Beauty Molecule innehåller nyheten vattenlöslig resveratrol, som ger maximal absorbering i kroppen.Vegansk hyaluronsyra: The Beauty Molecule innehåller vegansk hyaluronsyra som bidrar till att ge fukt till huden och som motverkar rynkor och fina linjer.  

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1956-100-0000
Fountain

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018