10 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 137 betyg
30
26
23
17
41
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Så bra!

  Jag har färgat mitt hår med SÅ många olika sorters färger, toningar etc. både sådana som kan köpas i Sverige och sådana som måste importeras. Sådana man måste blanda själv med väteperoxid och henna men denna är den bästa jag prövat. Denna luktar nästan ingenting och mitt hår har återhämtat sig bättre än någonsin, mitt hår hade varit silver i ett och ett halvt år. Det hade alltså blekts otroligt mycket men denna toning fixade faktiskt väldigt mycket utav hur livlöst det såg ut. Jag köpte marmelade och tänker köpa en till nu.
  10 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Sara! Du kan använda en toning för att göra det märkare och kallare. Den kallaste i denna serie är 5,1. Tänk på att den även är ganska mörk.
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 14 månader sedan

  Besviken

  Utifrån betyg och omdömen hade jag större förväntningar på denna produkt. Ville få bort gula/oranga toner men det blev gråblått.
  5 gillar
  • för 2 månader sedan
   ColourB4
   Gilla
 • Använda överbliven hårfärg

  Jag tonade håret med denna färgen för några dagar sedan och fick ungefär halva flaskan över eftersom det inte gick åt så mycket på mitt hår. Går det att använda den ihopblandade färgen till ett senare tillfälle eller måste den slängas?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 6 dagar sedan
   Hej Ingrid
   Produkten kan klara max någon vecka som öppnad, så jag skulle inte rekommendera att du sparar den och använder igen.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Kass

  Testat denna på både oblekt och blekt hår, färgen blev långt ifrån som den på paketet i båda fallen. Omättad, trist, mer brun än koppar.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Behöver en toning asap

  Hej! Är denna färg eller toning? Jag är ute efter en vegansk toning, inte permanent färg men heller inte en färgbomb som bara fäster på redan färgat hår.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Marika
   Detta är en toning som tvättas ur allt eftersom :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  ?

  Hej! Jag har fått väldigt rött hår och vill tona det mörkare+kallare. Jag brukar ha nästan svart hår men har inte färgat i sommar. Där är en bild på hur jag brukar ha det, och en bild på hur det ser ut nu. Jag tycker det är för ljust och varmt nu. Bör jag ta 4.1 eller 5.1?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Nathalie
   4,1 och 5,1 är lika i undertonerna, det vill säga kall, dock är 4,1 ett steg mörkare än vad 5,1 är, så det beror lite på vad du är ute efter. Vill du ha så mörkt som möjligt skulle jag nog säga att du köra 4,1 :)
   1 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Få bort askgrå ton utan att bli guldig?

  Jag är ljust askblond. Lite för askgrå i överhåret känner jag. Jag vill inte bli mörkare. Jag vill inte bli gråare och inte heller kritvit. Vilken nyans av denna väljer jag??
  Mvh Frida (i mitten på bilden 😅)
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Frida! Du kan prova med ett djuprengörande shampo om du endast vill få bort det som är lite askigt. Svårt att säga vilken som kan funka då du endast vill förändra så pass lite. Vill du ha lute mer beige ton så välj Vanilla sky och vill du endast prova jämna ut nyansen så kanske Ice Ice blond kan hjälpa dig. Du kan även prova att blanda Maria Nila vanilla med massa balsam för att tillföra lite lite varma pigment.
   Gilla

Four Reasons
Take Away Color (Mycket ljus askblond) 10.01 Ice Ice Blondy

137 Betyg
103:20Rek. pris 149:-30

Fler nyanser

Ammoniakfri hårfärg (intensivtoning) som ger dig en vacker och härlig färg med naturligt resultat på ett snabbt och enkelt sätt.

Tack vare saknaden av ammoniak i produkten får du en betydligt skonsammare färgning för håret eftersom produkten inte angriper och tar bort naturlig färg lika aggressivt som färg med ammoniak i. Detta leder i sin tur till en mer naturlig färgning med mer glans och lyster
 • Oparfymerad färgning för dig som är känslig mot starka dofter
 • Den milda men effektiva färgningen utan ammoniak ger dig ett naturligt resultat som ser livligt och glansigt ut
 • Bra täckningsförmåga trots saknaden av ammoniak. Detta är en demi-permanent hårfärgning (permanent hårfärg utan ammoniak) som kan täcka upp till minst 70% på grått hår
 • NPT (Nano Pigment Technology) är en nytänkande teknik inom hårfärgning som tillverkarna har patent på. Four Reasons Take Away Colors är uppbyggt på samma sätt som den ammoniakfria succéfärgen KC Color Velvet som används i över 1000 salonger runt om i Skandinavien.
 • Detta är beviset på att man kan använda ammoniakfri hårfärg för att få bra resultat även hemma. Färgerna bygger på små färgpigment i nanoklassen vilket gör att färgpigmenten tränger in och sätter sig i hårets struktur lättare utan hjälp av ammoniak.
 • NPT-tekniken ger dig fantastiska färgresultat utan att utsätta dig och håret för ammoniak
Alla nyanser i Four Reasons Take Away Serie:

1.0 - Black Velvet (Svart)
3.0 - Coffee Bean (Djup mörkbrun)
4.1 - Espresso (Kall mörkbrun)
4.7 - Chocolate Chip (Mörkbrun)
5.1 - Caffé Macchiato (Kallbrun)
5.35 - Brownie (Varm djupbrun)
5.52 - Cherry Tree (Mahognybrun)
6.35 - Chocoholic (Varmbrun)
6.4 - Carot Cake (Kopparbrun)
7.35 - Cinnamon Bun (Varm ljusbrun)
7.43 - Marmelade (Kopparblond)
7.46R - Red Hot Chili (Röd)
8.3 - Honey Bunny (Ljus honung)
913 - Vanilla Sky (Mycket ljus beige)
10.01 - Ice Ice Blondy (Mycket ljus askblond)

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019