Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Four Reasons Take Away Color 6.4 Carrot Cake (Kopparbrun)

119 Betyg
129:-Rek. pris 149:-

Fler nyanser

Ammoniakfri hårfärg (intensivtoning) som ger dig en vacker och härlig färg med naturligt resultat på ett snabbt och enkelt sätt.

Tack vare saknaden av ammoniak i produkten får du en betydligt skonsammare färgning för håret eftersom produkten inte angriper och tar bort naturlig färg lika aggressivt som färg med ammoniak i. Detta leder i sin tur till en mer naturlig färgning med mer glans och lyster
 • Oparfymerad färgning för dig som är känslig mot starka dofter
 • Den milda men effektiva färgningen utan ammoniak ger dig ett naturligt resultat som ser livligt och glansigt ut
 • Bra täckningsförmåga trots saknaden av ammoniak. Detta är en demi-permanent svart hårfärgning (permanent hårfärg utan ammoniak) som kan täcka upp till minst 70% på grått hår
 • NPT (Nano Pigment Technology) är en nytänkande teknik inom hårfärgning som tillverkarna har patent på. Four Reasons Take Away Colors är uppbyggt på samma sätt som den ammoniakfria succéfärgen KC Color Velvet som används i över 1000 salonger runt om i Skandinavien.
 • Detta är beviset på att man kan använda ammoniakfri hårfärg för att få bra resultat även hemma. Färgerna bygger på små färgpigment i nanoklassen vilket gör att färgpigmenten tränger in och sätter sig i hårets struktur lättare utan hjälp av ammoniak.
 • NPT-tekniken ger dig fantastiska färgresultat utan att utsätta dig och håret för ammoniak
Alla nyanser i Four Reasons Take Away Serie:

1.0 - Black Velvet (Svart)
3.0 - Coffee Bean (Djup mörkbrun)
4.1 - Espresso (Kall mörkbrun)
4.7 - Chocolate Chip (Mörkbrun)
5.1 - Caffé Macchiato (Kallbrun)
5.35 - Brownie (Varm djupbrun)
5.52 - Cherry Tree (Mahognybrun)
6.35 - Chocoholic (Varmbrun)
6.4 - Carot Cake (Kopparbrun)
7.35 - Cinnamon Bun (Varm ljusbrun)
7.43 - Marmelade (Kopparblond)
7.46R - Red Hot Chili (Röd)
8.3 - Honey Bunny (Ljus honung)
913 - Vanilla Sky (Mycket ljus beige)
10.01 - Ice Ice Blondy (Mycket ljus askblond)
1 användarbild

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.1

Baserat på 119 betyg
25
24
22
14
34
 • för 17 månader sedan

  Så bra!

  Jag har färgat mitt hår med SÅ många olika sorters färger, toningar etc. både sådana som kan köpas i Sverige och sådana som måste importeras. Sådana man måste blanda själv med väteperoxid och henna men denna är den bästa jag prövat. Denna luktar nästan ingenting och mitt hår har återhämtat sig bättre än någonsin, mitt hår hade varit silver i ett och ett halvt år. Det hade alltså blekts otroligt mycket men denna toning fixade faktiskt väldigt mycket utav hur livlöst det såg ut. Jag köpte marmelade och tänker köpa en till nu.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Besviken

  Utifrån betyg och omdömen hade jag större förväntningar på denna produkt. Ville få bort gula/oranga toner men det blev gråblått.
  gillar
  • maria
   för 6 månader sedan
   Använd silver shampoo istället👍
   gillar
  • maria
   för 6 månader sedan
   Fudge är bra 👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Kan jag lägga i denna färg i mitt hår?

  Hej!

  Jag har mörktbrunt hår och la i en blond färg i topparna och det blev bra, någon nyans ljusare. Men vill ytteligare ljusa upp det lite och helst kallare ton, just nu skiftar det i brunröd ton.
  Skulle jag kunna använda den här färgen för att ljusa upp mer samt få bort det brunröda? :)
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 dagar sedan
   Hej Mirelle! Man kan endast ljusa upp ett redan färgat hår med blekning så denna toning kommer tyvärr inte att ta något.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Missfärgat?

  Hej!
  Jag har blekt mitt hår ett tag och det har hittils funkat bra. Denna gången tror jag dock att jag kanske hade i färgen för kort? För det blev inte samma nyans på utväxten som på resten av håret! Har använt mig av silverschampo, men det blir fortfarande två olika nyanser! Kan jag lägga honey Bunny över kanske?? Vill bara ha samma nyans i hela håret!
  Så tacksam för hjälp!!

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Gul o oranget hår

  Är denna bra om man vill göra en pigmentering?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Kanon!

  Superbra hårfärg som inte sliter på mitt hår. Upplever att den är väldigt lätt att arbeta in i håret och det var trevligt att den knappt luktade något alls.

  Den enda nackdelen var att balsamet som följer med inte var så himla tipp-topp. Men det är enligt mig försumbart pga detta är en väldigt bra hårfärg som håller bra, inte sliter på håret och som dessutom är vegansk! Win!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • så nära det går

  hej, får ett tag sedan fick jag ett ryck och tänkte åh men blått hår är ju ganska coolt. Och det var det.... ett tag. Jag slutade tillslut med att konstant lägga i ny blå färg varje gång jag skulle tvätta håret.
  Nu ca 2 månader senare efter att försökt få bort så mycket som möjligt med citronsyra blandat med ofärgat schampoo
  (ja det slet som f*n på håret) tänker jag att det kanske är dags att ta till lite hårdare metoder för att få bort ytligare lite av den grå/blå/silver/gröna/svagt lila färgen jag har i håret just nu. Mitt hår är blonderat med folieslingor sedan innan samt olaplex'at. Kommer denna produkten kunna hjälpa mig att tona ner färgerna jag bär på mitt huvud eller är det en helt och hållet avfärgning hos frisör som gäller?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Malin! Produkten ovan är endast en toning och kommer ej att kunna hjälpa dig. Om du vill få bort färgerna du har och fortsätta vara ljus så är det blekning/avfärgning eller colour remover du måste använda.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019