Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Freebra LUX Tan E-Kupa

4 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Välj storlek

B-KupaA-Kupa

Så tar du på dig Freebra strapless bra Lux
För ett perfekt resultat finns det några viktiga saker att tänka på när du använder din Freebra. Undvik fuktighetskräm, parfym, puder och andra hudvårdsprodukter eftersom det försämrar behåns fästförmåga.

1. Tvätta noggrant huden med mild tvål och vatten för att få den riktigt ren, skrubba gärna bort torr hud. Torka huden med en mjuk och luddfri handduk. Kom ihåg att inte använda några hudvårdsprodukter på bröstpartiet.

2. Sätt på en kupa i taget. Stå framför spegeln. Vänd kupan ut och in och håll i kanterna med båda händerna. Tänk på att placera kuporna snett, med spännet pekandes mot golvet! Börja med att fästa kupan under bröstet, lyft bröstet och för det mot mitten, stryk på kupan med fingertopparna. Gör likadant på andra bröstet titta i spegeln så att båda kuporna hamnar på samma höjd. Med Lux kan det vara enklare att fästa kuporna utan att knäppa upp spännet. Tar du av och på behån flera gånger kan du behöva tvätta den innan du sätter på dig den igen.

Så tar du av dig din strapless bra Lux
Var väldigt försiktig när du drar loss en kupa i taget ovanifrån och ner. Var särskilt försiktig med naglarna eftersom de kan repa behån vilket försämrar fästförmågan.

Tvätta din strapless bra Lux
Tvätta alltid din Freebra direkt efter användning för att få bort hudfett och gammal hud som fastnat i kupan. Då sitter den fast ordentligt nästa gång du ska använda den! Använd ett psr droppar diskmedel och tvätta försiktigt kuporna med fingertopparna. Skölj i mycket ljummet vatten och låt lufttorka med insidorna uppåt. Det är först när din Freebra torkat ordentligt som du ska sätta på skyddsplasten (eller en fryspåse) och lägga tillbaka den i plastförpackningen. Den skyddar mot damm och smuts som kan skada behån. Ju bättre du tar hand om din Freebra desto längre håller den!

 • Kategori:Bh
 • Artikelnummer:
  1419-113-0005
Freebra

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 4 betyg
1
0
0
1
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 9 månader sedan

  Funkar bra

  Använder den här under klänningar och "off shoulder"-tröjor då man inte vill se bh-banden. Jag tycker att den är lätt att ta på sig och sedan sitter den där den ska. Bekväm och syns inte igenom tunna material. Jag köpte min för ett år sen, och har använt den ganska mycket. Klistret har börjat släppa nu, och det är dags att beställa en ny. Jag tycker att den har hållit länge och att den har ett lågt PPU (price per usage) med tanke på hur ofta jag kunnat använda den.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  Nej du

  Omöjlig att få på ordentligt utan att se ut som att Picasso har varit framme. Boobsen pekar åt olika håll. Även om man har följt instruktionerna så åker den av inom 5 minuter.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018