2 användarbilder
fudge

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 23 betyg
2
0
1
4
16
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  underbart att få bort de gula tonerna

  använde ett liknande schampo + balsam en längre tid innan detta kom då jag slingar håret ofta och vill ha vitt, kallt hår. detta är ännu bättre än det förra!
  använder detta 2 gånger i veckan (ibland 3 gånger i veckan) låter det sitta i några minuter och sköljer sedan ur, efter några tvättar är det gula tonerna borta. blir en kall fin nyans. avslutar med balsamet efteråt. håret blir lent och fint!
  värt pengarna och får ett fint resultat.
  5/5 stjärnor! #tävling
  3 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Bästa silverschampot

  Jag som är nyblekt (från svart till blond) och har väldigt svårt för gula toner är dessa produkter perfekta för mig. Blekningen gjorde nyanserna i håret väldigt skiftande men schampot har gjort det otroligt enhetligt. Det är precis som att schampot färgar och jag slapp förstöra mitt hår mer med blekning, så bra! Jag låter schampot sitta i i ca 10 min så jag får till den kalla, gråa färgen and I love it. Kommer definitivt fortsätta köpa schampot!
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa!

  Håller mitt blonda kallt, slingar mitt hår på salong, tvättar med fudge 1-2 ggr/vecka. Min bonusdotter färgar vi blond hemma vilket såklart blir väldigt lätt gult, men Fudge schampoo & balsam är helt otroligt och håller det gula borta.
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Bästa silver shampoo och balsam jag använt på länge

  Köpte detta paket för en vecka sedan och måste säga att det var värt pengarna. Jag har länge letat efter ett silver shampoo och balsam som kan få bort dem gula tonerna. Jag har använt dem två gånger och mitt hår har redan fått en kallare ton. Jag är så nöjd över mitt hår och det ser mycket fräschare ut. Använd det två gånger i veckan i alla fall för bäst effekt beroende på hur blont ditt hår är. Jag kommer absolut använda detta paket igen! Och rekommenderar det högt för er andra som är i behov av ett paket som gör skillnad. #tävling
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Effektivt

  Tycker att det är väldigt effektivt och lättanvänt, i och med balsamet så blir håret otroligt mjukt och inte så frissigt som det annars kan bli av silverschampoo
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  WOW

  Mitt gula hår är borta!!! Aldrig varit så härligt blond sen mitt naturliga blonda hår växte bort för många år sedan. Och balsamet gjorde håret så mjukt o skönt! Älskar dessa!
  1 gillar

fudge
Clean Blonde
Care Damage Rewind Paket

23 Betyg
279:-Rek. pris 478:-40
Fri frakt, kan skickas omgående

Ett av Nordens mest sålda silverschampon & balsam har nu blivit ännu bättre! Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo & Conditioner från Fudge tar effektivt bort gula och varma nyanser i blonda hår utan att vare sig torka ut eller slita det minsta på håret.

 • Violetta mikropigment bekämpar omedelbart gula nyanser i blont hår.
 • Opti-Plex™ Technology stärker och skyddar håret för att hålla det i perfekt skick.
 • Starkare, glansigare hår med jämnare fjällskikt redan efter en användning.
 • Håret skyddas mot färgförlust och skador från värme, styling och miljö.
 • Sulfatfritt silverschampo.
 • Kombinera med övriga produkter i Fudge Care för ännu fler effekter.
250ml x2

Köps ofta tillsammans

368:-
577:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020