Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fudge Care Clean Blonde Damage Rewind Paket

3 Betyg
349:-Rek. pris 478:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo är ett sulfatfritt schampo med intensiva och effektiva violetta mikropigment som omedelbart bekämpar gula nyanser i blont hår. Berikat med Opti-plex™ Technology som stärker och skyddar håret för att hålla det i perfekt skick. Opti-Plex innehåller hydrogenerat vegetabiliskt protein som stärker håret inifrån såväl som på utsidan och lämnar det starkare, glansigare och med jämnare fjällskikt. Abil ME 45 fungerar som en viktig fuktgivare och hjälper även till att skydda håret mot färgförlust och skador från värme, styling och miljö. Schampot gör håret 90% starkare och dubbelt så mjukt.

250ml

Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Conditioner är ett balsam med effektiva violetta mikropigment som omedelbart bekämpar gula nyanser i blont hår. Berikat med Opti-plex™ Technology som stärker och skyddar håret för att hålla det i perfekt skick. Opti-Plex innehåller hydrogenerat vegetabiliskt protein som stärker håret inifrån såväl som på utsidan och lämnar det starkare, glansigare och med jämnare fjällskikt. Abil ME 45 fungerar som en viktig fuktgivare och hjälper även till att skydda håret mot färgförlust och skador från värme, styling och miljö. Balsamet gör håret 90% starkare och dubbelt så mjukt.

250 ml

fudge

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
568:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
847:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 3 betyg
1
0
0
0
2
 • för 2 veckor sedan

  Håret blir som nyfärgat!

  Hade fått lite gula toner i mina folieslingor som gjordes för ca 8 veckor sedan och håret blev nyanserat och ser härligt sommarblekt ut efter bara en tvätt med detta kit! Har tidigare använt Fudge Clean Blonde Shampoo som också återställer färgen bra men inte är lika skonsamt som dessa, enligt mig, frissreducerande produkter. Lämnar ett närmast nyfärgat resultat! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Stor besvikelse!

  Har använt mig av Fudge Clean Blonde Shampoo tidigare på mitt blonderade hår och det har fungerat bra, har fått lite lila nyanser i håret men de har försvunnit efter någon tvätt. När jag såg denna nyhet som säger sig skall skydda och stärka håret trodde jag att det skulle passa mitt hår perfekt då det ändå sliter på håret att blondera det.
  Känns som om schampot är mycket starkare än det tidigare och svider i hårbotten fast jag bara lät det verka 1,5 minut. I med balsamet i alla fall och trodde håret skulle bli mjukt och lätt att reda ut men håret var torrt och risigt och när jag skulle borsta ut det var hela borsten full med hår. Verkligen en stor besvikelse!
  gillar
  • eva
   för 2 månader sedan
   Glömde att säga att jag ej har blekt håret innan utan senast jag gjorde det är för 5 veckor sedan. Jag har sovit med inpackning i natt och märker ingen skillnad utan håret känns fortfarande som tagel så det blir ännu en natt med inpackning. Kan absolut ej rekommendera detta shampoo och balsam.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018