fudge

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 4 månader sedan

  Hej

  Hej! Var hos frisören för några dagar sen och ljusade upp håret lite men har mörk botten. Har en väldigt varm färg, speciellt övre delen av håret och vill få bort de varma/guldiga. Skulle detta schampoo funka på mitt hår eller ska jag ha vanligt silver schampoo ? Mvh sandra
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 månader sedan
   Hej Sandra. För att vårda den bruna nyansen men samtidigt göra håret kallare i tonen så skulle jag rekommendera dig att testa denna 🙂
   Gilla
 • för 13 månader sedan

  hur ofta?

  hur ofta ska man köra med det här? räcker det men en gång i veckan och sen köra på sitt vanliga schampo?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   igår 12:04
   Hej Lisa! Om du har som mål att bli mörkbrun så behöver du absolut inte ta bort det röda först. Då är det hellre så att du bör tillsätta röda pigment på det blonda för att den bruna färgen inte skall bli matt/grön.
   Gilla

fudge
Care
Cool Brunette Paket

1 Betyg
349:-Rek. pris 478:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Cool Brunette Blue Toning Shampoo är ett sulfatfritt schampo med intensiva och effektiva blåa mikropigment som omedelbart bekämpar orange och röda toner i brunt hår. Berikat med Opti-plex™ Technology som stärker och skyddar håret för att hålla det i perfekt skick. Opti-Plex innehåller hydrogenerat vegetabiliskt protein som stärker håret inifrån såväl som på utsidan och lämnar det starkare, glansigare och med jämnare fjällskikt. Abil ME 45 fungerar som en viktig fuktgivare och hjälper även till att skydda håret mot färgförlust och skador från värme, styling och miljö. Schampot gör håret 85% starkare och dubbelt så mjukt. 

250 ml

Cool Brunette Blue Toning Conditioner är ett balsam med effektiva blåa mikropigment som omedelbart bekämpar orange och röda toner i brunt hår. Berikat med Opti-plex™ Technology som stärker och skyddar håret för att hålla det i perfekt skick. Opti-Plex innehåller hydrogenerat vegetabiliskt protein som stärker håret inifrån såväl som på utsidan och lämnar det starkare, glansigare och med jämnare fjällskikt. Abil ME 45 fungerar som en viktig fuktgivare och hjälper även till att skydda håret mot färgförlust och skador från värme, styling och miljö. Balsamet gör håret 85% starkare och dubbelt så mjukt. 

250 ml

Köps ofta tillsammans

444:-
988:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019