fudge

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 16 betyg
1
3
1
5
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  Denna!!

  Kände skillnad redan vid första använding och tror att denna produkt kommer att rädda mitt hår, Mitt hår känns renare och mindre slitet efter att jag använt denna. Rekommenderar verkligen denna produkt!
  6 gillar
 • för 4 månader sedan

  Bra!

  Var väldigt nöjd när vi hade dessa produkter hemma, de luktar gott och gjorde vad de ska och håret blev mjukt. Passade mig som har tjockt, långt hår. Tummen upp!
  2 gillar
 • för 11 månader sedan

  Levde inte upp till förväntningarna

  Luktar gott, gör rent och lågt pris. Men återfuktar tyvärr ingenting och schampot lämnar mitt hår som svinto. Balsamet är bättre men ganska runt och blaskigt och förmår inte så mycket. Känns som valfritt shampoo och balsam från hyllan på matvaruaffären.
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Som komplement

  Har använt silverschampo och blonderat vilket gjort håret slitet, men kände redan efter ett par hårtvättar att håret återhämtat sig lite grann. Mild och behaglig doft och enkelt med pumpen.
  Gilla
 • Butik & Salong
  för 13 månader sedan

  Massa vård!

  Fuktgivande duo för torrt, sprött hår som blivit kemiskt behandlat. Ger fin glans och massa vård till håret! Kan upplevas tung i vissa hår, så ingen hit för den som lätt tappar volym. Men i helhet en fantastisk serie som passar de flesta!
  Gilla
 • för 14 månader sedan

  Mends a duo

  Jag köpte denna duo för att ge extra fukt till mitt blonderade hår. Jag kännde skillnad på håret redan efter första tvätten, produkten ger otrolig fukt till håret och det känns mer hanterbart efter dusch( brukar annars få preppa med hundra produkter efter)!

  Ett plus är att produkterna är krämiga och att den är dryg! Samt ett väldigt bra pris på lyko, tummen upp!

  Ett måste för slitet och torrt hår :)
  Gilla

fudge
Make a Mends Duo

16 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Shampoo:
Torrt eller grovt hår som har behandlats kemiskt,skadats av hård styling eller hår som behöver kärlek och omvårdnad. Superfet och krämig formula som släcker törsten på håret och återskapar dess hälsa

Innehåller:
K2 Complex-imiterande proteiner i håret målsöker och reparerar skadadedelar på hårstrået. Marula-, Argan- och Grapekärneoljor ger glimrande glans och intensiv näring

1000ml

Conditioner:
För torrt eller grovt hår som har behandlats kemiskt,skadats av hård styling eller hår som behöver kärlek och omvårdnad.

Den har superfet och krämig formula som släcker törsten på håret och återskapar dess hälsa

Innehåller:
K2 Complex-imiterande proteiner i håret målsöker och reparerar skadadedelar på hårstrået. Marula-, Argan- och Grapekärneoljor ger glimrande glans och intensiv näring

1000ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter