Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gaia Pure Pregnancy Belly Butter

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

För de flesta kvinnor är fenomenet gravididet ett av de största underverk. Förväntningar, längtan men också en fysisk förändring av kroppen. Hudbristningar i samband med graviditet drabbar hela 75% av alla gravida kvinnor. Huden hänger helt enkelt inte med den snabba viktökning som sker främst i slutet av graviditeten. Det viktigaste man kan göra för att förhindra uppkomsten av detta fenomen är som i de flesta fall, att ha en sund och hälsosam livsstil.

Håll din hud frisk. Ät bra mat och gärna extra tillskott av zink, A, C och D vitamin om du vet med dig att din kost kanske inte är så varierad som den borde. Särskilt viktigt är det också framförallt för veganer/vegetarianer att vara noga med att få i sig tillräckligt med proteiner som hjälper till att bygga upp huden. Även motion är A och O. Motion hjälper kroppens ämnesomsättning att lättare hantera slaggprodukter och tillgodogöra sig näringsämnena vi får i oss.Dessutom bromsas produktionen av kortisol som ofta uppkommer vid stress.
När du motionerar blir det också lättare att få i sig den dagliga dos av 1-1,5 l vatten/dag. Vatten bevarar hudens fuktbalans och gör den mera elastisk.

Sist men inte minst använd dagligen en olja eller kräm på utsatta områden. Gaias belly butter och belly oil återfuktar på djupet främst genom ekologiskt kakao- och sheasmör. Dessa båda ingredienser är kända för att bidra till hudens elasticitet samt bibehålla dess smidighet, och därmed minimera uppkomsten av hudbristningar. Båda produkterna innehåller också nypon och vetegroddsolja som även de hjälper hudens elasticitet. Dessutom är framförallt nypon otroligt rika på vitaminer -och vetegroddsolja på proteiner. 
Slutligen hjälper eteriska oljor från bla ekologisk mandarin till att jämna ut linjer, ärr och förbättrar hudstrukturen övergripande. Bäst av allt, produkterna hjälper även till att reducera.

Innehåller:
150ml 

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019