Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Anti-Age Light

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Anti-Age Light
Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Anti-Age passar när rynkor börja framträda mer och mer i ditt ansikte, huden är mindre fast och saknar lyster och du önskar en hudvård som omedelbart och effektivt uppfyller din huds behov. Cremen hjälper till att reducera rynkor, göra huden fastare, jämna ut hudtonen och ge lyster samt återfuktar huden hela dagen samtidigt som den innehåller UV-filter för att skydda mot solens strålar.

Miracle Skin Perfector är en ny generation hudvård. BB cremen baserad på en all-in-one teknologi och har både en vårdande och en omedelbar täckande effekt. Hela din skönhetsrutin förenas i ett enda steg. Formulan återfuktar huden i 24 timmar och kombinerar en känd anti-age ingrediens med mineralpigment: Pro-Xylane hjälper till att stimulera kollagenproduktionen för att reducera rynkor och göra huden fastare. Mineralpigment för att göra huden vackrare och ge lyster. Den behagliga konsistensen ger en täckning som är särskilt utvecklad för att inte markera rynkorna. Den låter huden andas, fördelar sig perfekt och absorberas snabbt av huden. Med SPF 15 för att skydda mot solens strålar.

Användning:
Appliceras varje dag på rengjord hud precis som din vanliga dagcreme. Applicera gärna två gånger för att förstärka BB-cremens täckande effekt.

50ml

 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1118-369-0050

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • för 2 veckor sedan

  Så bra!

  Älskar denna! Den doftar gott och huden blir jämn och len! Blir dock lite glansig i pannan efter några timmar, men har man puder så går det bra ändå, eller om man blandar den med en ljusare foundation . :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018