Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Garnier Nutrisse Cream 3 Mörkbrun

14 Betyg
109:-

Fler nyanser

Garnier Nutrisse Cream
Denna permanenta hårfärg är berikad med näringsgivande fruktoljor som ger ditt hår näring på djupet, samtidigt som det färgas till en fyllig, glansfull och hållbar hårfärg. Färgkrämen är droppfri och doftar fruktigt och gott, för en behaglig färgning och efterbehandlingen innehåller avokadoolja som vårdar håret och håller håret mjukt och glansfullt.

Denna produkt innehåller:
En tub färgkräm, 40 ml
En flaska framkallningskräm, 60 ml
En efterbehandlingskur, 40 ml
Ett par plasthandskar
En bruksanvisning

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Älskar!

  Älskar denna färgen, det är oftast denna jag använder när jag vill ha brunt hår. Blir så fin och fyllig färg.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Utgått ur lager?

  Hej,

  Såg att 7.40 kopparblond har utgått. Finns det någon chans att den kommer tillbaka igen? Kan ni rekommendera något annat märke för samma färg?

  Tack på förhand!
  gillar
  • maria
   för 2 veckor sedan
   Hej Carolyn. Denna har dessvärre utgått ur sortimentet. Det finns en toningsfärg från Revlon Young Color Excel som har samma beteckning, 7.40 (Mellanblond Koppar) Kanske denna skulle kunna fungera som ersättare. Googla gärna efter bilder, för att på så vis lättare kunna avgöra om denna är något för dig. Om du väljer att testa den så rekommenderar jag att du börjar med att applicera på en tunn slinga av underhåret, för att se så att det blir önskat resultat. Lycka till! //Maria, LYKO Kundservice
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Kall ljusbrun/mörkblond

  Är 7, 132 nude dark blonde en väldigt kall färg? Vill ha en så kall färg som möjligt som funkar på obehandlat skandinaviskt ”råttfärgat” hår. :)
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Fanny! Ja detta är en kall beige färg. Dock kan den kännas varmare än en "råttfärg". Detta kan justeras men en kall färginpackning efteråt. Exmepelvis Revlon Nutri color 812.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Garnier Nutrisse!

  Jag har tidigare haft 4,3, utav Garnier Nutrisse, men behöver en eller två nyanser ljusare, vilka skall jag då välja? Tacksam för snabbt svar// tina
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Christina! 5,3 är ett snäpp ljusare med samma nyans. 6,23 är två steg ljusare och lite annan nyans. 7,3 är tre steg ljusare med samma nyans.
   gillar
  • christina
   för 1 månad sedan
   Toppen, jättebra med er proffshjälp!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Färga ett naturligt blont hår?

  Hej jag har naturligt blont hår (väldigt tunt skandinaviska typen) så vill inte bleka håret. Men jag vill ha mer lyster och en något blondare jämn ton. Funkar det med denna färgen då? "GARNIER NUTRISSE CREAM 10.1 EXTRA LIGHT"
  Mvh
  Åsa
  gillar
  • tova kundtjänst
   för 3 månader sedan
   Hej Åsa! Det är svårt att säga hur denna kommer att se ut på ditt hår. Det man ska komma ihåg är att om du inte bleker håret, så kommer den inte att kunna göra håret ljusare. Beroende på vilka pigment du har i botten, så kan också resultatet variera. Eftersom detta är en permanent hårfärg skulle vi rekommendera att du testar med en toning eller färginpackning istället, som ett första steg. Hoppas att detta är till hjälp för dig.
   Ha en fortsatt fin dag.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018