5 användarbilder
Garnier

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 40 betyg
9
3
6
10
12
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Tonade ner utväxten fint!

  Är jättenöjd över hur den tonade ner min utväxt, inte förstörde min rosa nyans och utan att lämna gula skiftningar. Den här ska jag använda igen!
  5 gillar
 • Fin varm blond färg

  För mig så är det den perfekta färgen att färga utväxten med, den blir riktigt ljus och tar åt sig bra när jag sedan använder silver schampoo.
  Den kan uppfattas som lite "varm" men det passar mig med ljus och fräkning hud som har lite rödlätt hår helt perfekt.
  Var noga med att ha i den hela verknings tiden annars riskerar du ett oranget resultat.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  vill bli ljusbrun

  vilken hårfärg ska jag välja ? vill bli ljusbrun och har rätt så blont hår med några gula skiftningar . bör jag välja en mörkbrun eller kan det funka med en ljusbrun?
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vilken färg ska jag använda istället för 7.3

  Hej!
  Jag brukar använda 7.3 i utväxten, framtill, (min ursprungliga hårfärg är cendré,) utväxten som jag vill färga är grå/ljus grå, men tycker att 7.3 blir lite för mkt rödaktig. Kan jag använda 9.132 eller 9.0 istället? Vill ha en guld/blond färg.
  Däremot så är underhåret baktill mörkare, även det grå, hur får jag även det, att bli samma färg som framtill?
  Hur gör man när man ska prova en ny färg/nyans, Måste jag blanda allt på en gång, ska man blanda färg och framkallningskrämen, eller hur gör man?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Britt 🌺
   Det gick visst lite fort där 🙈
   Om du endast ska testa håret så gör det på en liten hårslinga, det bästa är om du blandar allt annars behöver du mäta upp så det blir exakt rätt mängd färg och framkallningskräm. Så blanda allt och testa på en slinga. Den färdiga färgen kan stå någon dag 😍
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Avfärgning?

  Hjälp! Jag hade mörkblond bas med ljusa slingor förut och bestämde mig för att jag ville ljusa upp det lite, körde då på denna. Men det var nog inte helt genomtänkt. För nu är hela mitt hår mörkblont/ljusbrunt och slingorna är borta!! Kan det funka med en avfärgning, typ ColorB4 för att återgå till min förra färg? Eller är det bara att börja om och göra nya slingor??
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  7.13 i hårbotten

  Hej! Tänkte lägga i 7.13 i hårbotten alternativt i hela håret för att dämpa de varma skiftningar jag har nu. Borde det bli lite kallare med den nyansen? Funderar även på att blanda med 6.0 för ytterligare mörkare hårbotten (förstärka min ombre). Vad tror ni?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej Viktoria✨ Ja då kan du använda denna för mer jämt och lite mörkare resultat. Vill du ha en mörkare botten så kan du blanda i 6,0 från samma märke och serie för att få ett djup i botten👍
   1 gillar

Garnier
Nutrisse
Cream 3 Dark Brown

40 Betyg
87:20Ord. pris 109:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Garnier Nutrisse Cream
Denna permanenta hårfärg är berikad med näringsgivande fruktoljor som ger ditt hår näring på djupet, samtidigt som det färgas till en fyllig, glansfull och hållbar hårfärg. Färgkrämen är droppfri och doftar fruktigt och gott, för en behaglig färgning och efterbehandlingen innehåller avokadoolja som vårdar håret och håller håret mjukt och glansfullt.

Denna produkt innehåller:
En tub färgkräm, 40 ml
En flaska framkallningskräm, 60 ml
En efterbehandlingskur, 40 ml
Ett par plasthandskar
En bruksanvisning

Köps ofta tillsammans

494:35
145:85

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter