27 användarbilder
Garnier

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 116 betyg
21
19
12
15
49
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Deep red

  Tyckte att färgen var enkel att lägga i och luktfri. Hade i färgen i 30 min och de blev riktigt bra!
  Mycket nöjd.
  9 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 14 månader sedan
   Hej Natthariya! En svart färg bör täcka alla röda nyanser.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 40 månader sedan

  Warning!

  I thought I try Olia very light ash, since it doesn't have Ammoniak. Let me tell you that even though it doesn't have and claims to work with oils the damage it does to your hair is equally bad. Even worse, I never ever responded allergic to a hair dye before, but with Olia I did and it was bad, I even had low grade fever and numbing of the cheeks. A week on now, I finally start to feel somewhat better. Pity, the color was quite okay.

  Be careful, just because a hair dye claims to have no ammoniak doesn't mean it's better for you. I had to learn it the hard way.
  6 gillar
  • för 22 månader sedan
   PPD allergic?
   These things seem to develop over time. And also after giving birth (hormones) too much stress (my case) is a killer and it made me seriously allergic. I am diagnosed with atopic dermatitis since 1979 so I have a sensitive skin. Use Cetaphil restoraderm (best lotion ever) if you have the same dry itchy skin with periodic exzema. I love Cetaphil.
   1 gillar
 • Blekt håret

  Hej blekte mitt hår igår och det blev piss gult och vitt. Samt lite blågröna slingor. Kan jag använda denna ash för att få bort det gula? Eller kommer jag bli helt grön eller har ni förslag på nån annan färg/toning. (blir blå lila av silverschampo.. Paniiik
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Blekt hår

  Hej.
  Jag har blekt mitt hår så nu har jag den fantastiska kombinationen vita rötter och gult mittparti. Längderna är fina. Kan jag ha i 10.1 mycket ljus askblond i botten och mittparti för att neutralisera eller riskerar jag att bli grå?
  -Maria
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Maria✨ Du kommer ej att bli grå av denna dock tycker jag att du skall använda dig av en toning istället och fokusera på att lägga den på de gula partierna för ett jämnare resultat.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Släpper för fort

  Nu har jag färgat med denna två gånger. Jag har enbart haft den i hårbotten, är "råttfärgad" naturligt. Den är mild och enkel att applicera. MEN, efter ca 7-10 dagar upplever jag att den släppt. Det är som att färgen inte riktigt fäster. Den är säkert jättebra för den som färgar hela håret med jämna mellanrum men för att täcka grått hår eller blond hårbotten rekommenderar jag inte denna färg.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  3.23

  Kommer dark choclate komma in igen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Emelie 🤩 Gissar att denna kommer in när vi fyller på lagret igen efter vår lagerflytt i helgen. Tryck i Bevaka så får du ett mail när den finns inne igen. Ha en superfin vecka 🌼
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Kommer det bli brunt?

  Hej! Jag skulle vilja lägga i en 7,60 i mitt hår! Jag själv är mycket blond och ligger runt en 9-10. Tror ni 7,60 kommer bli brun eller bara mörk blond? Mvh linn 😊
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Linn😊 Vilken färg menar du med 7,60?
   Gilla

Garnier
Olia
Hårfärg 10.0 Mycket Ljusblond

116 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

Garnier Olia Permanent Hair Colour
Garnier Olia hårfärg - Oljebaserad

Hårfärgning kommer aldrig mer att bli densamma! Garnier Olia hårfärg är den första permanenta hårfärgen från Garnier som verkar med kraften från Olja. En hårfärg som är fri från Ammoniak, utan det är kraften från oljorna som driver in färgen djupt i dina hårfibrer istället. Olia är det nya sättet att färga håret på!

Maximal färgprestation
100% gråhårstäckning
Förbättrar synligt hårkvaliteten
Optimal komfort för hårbotten
Ammoniakfri

Olia hårfärg med ODS-teknologi
En teknologi som boostar ingrediensernas effekt och tar därmed bort det traditionella behovet av ammoniak och dess tillhörande lukt. Oljan i Garnier Olia täcker hårfibern och dess yta. Den höga koncentrationen av olja ökar nivån av alkaliska ämnen i fibern för att göra det möjligt för färgämnena att uföra maximal färgning inne i hårfibern. Ditt hår ser sundare ut, känns mjukare och strålar av glans. Tänk på att nyanser med intensiva reflexer (tex röda) har tendens att ge sämre gråhårstäckning än andra nyanser.

Innehåll:
1st tub med framkallningscreme 60g
1st tub med färgcreme 60g
1st tub med Silk & Shine-efterbehandling 54ml
Handskar & bruksanvisning 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter