Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Garnier Olia Hårfärg 4.15 Ask Mahognybrun

77 Betyg
103:20Rek. pris 129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Garnier Olia Permanent Hair Colour
Garnier Olia hårfärg - Oljebaserad

Hårfärgning kommer aldrig mer att bli densamma! Garnier Olia hårfärg är den första permanenta hårfärgen från Garnier som verkar med kraften från Olja. En hårfärg som är fri från Ammoniak, utan det är kraften från oljorna som driver in färgen djupt i dina hårfibrer istället. Olia är det nya sättet att färga håret på!

Maximal färgprestation
100% gråhårstäckning
Förbättrar synligt hårkvaliteten
Optimal komfort för hårbotten
Ammoniakfri

Olia hårfärg med ODS-teknologi
En teknologi som boostar ingrediensernas effekt och tar därmed bort det traditionella behovet av ammoniak och dess tillhörande lukt. Oljan i Garnier Olia täcker hårfibern och dess yta. Den höga koncentrationen av olja ökar nivån av alkaliska ämnen i fibern för att göra det möjligt för färgämnena att uföra maximal färgning inne i hårfibern. Ditt hår ser sundare ut, känns mjukare och strålar av glans. Tänk på att nyanser med intensiva reflexer (tex röda) har tendens att ge sämre gråhårstäckning än andra nyanser.

Innehåll:
1st tub med framkallningscreme 60g
1st tub med färgcreme 60g
1st tub med Silk & Shine-efterbehandling 54ml
Handskar & bruksanvisning 

5 användarbilder
Garnier

Köps ofta tillsammans

Garnier Olia Hårfärg 4.15 Ask Mahognybrun
Ardell Baby Wispies
Pris för allt
172:20

Köps ofta tillsammans

Garnier Olia Hårfärg 4.15 Ask Mahognybrun
Kiss 100 Nails Curve Overlap International
Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo 300ml
Pris för allt
301:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.2

Baserat på 77 betyg
16
16
10
10
25
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 veckor sedan

  Deep red

  Tyckte att färgen var enkel att lägga i och luktfri. Hade i färgen i 30 min och de blev riktigt bra!
  Mycket nöjd.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 21 månader sedan

  Warning!

  I thought I try Olia very light ash, since it doesn't have Ammoniak. Let me tell you that even though it doesn't have and claims to work with oils the damage it does to your hair is equally bad. Even worse, I never ever responded allergic to a hair dye before, but with Olia I did and it was bad, I even had low grade fever and numbing of the cheeks. A week on now, I finally start to feel somewhat better. Pity, the color was quite okay.

  Be careful, just because a hair dye claims to have no ammoniak doesn't mean it's better for you. I had to learn it the hard way.
  gillar
  • sarah
   för 4 månader sedan
   PPD allergic?
   These things seem to develop over time. And also after giving birth (hormones) too much stress (my case) is a killer and it made me seriously allergic. I am diagnosed with atopic dermatitis since 1979 so I have a sensitive skin. Use Cetaphil restoraderm (best lotion ever) if you have the same dry itchy skin with periodic exzema. I love Cetaphil.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  3.16 Djupviolett

  Aldrig varit så besviken på en hårfärg som med denna djupviolett. Färgen fäste inte i hela håret, så jag fick mörkblonda slingor. Efter en vecka så luktar håret fortfarande hårfärg, och färgen släpper extremt mycket, vilket har lett till att håret nu är halvt mörkblont, halvt mörklila. Och håret är INTE mjukt, känns riktigt strävt, och ser mer dassigt lila ut i längderna.

  Den enda anledningen till att jag ger en 3:a istället för en 1:a, är att på denna sidan kan man inte betygsätta enskilda produkter. Jag har haft noll problem med de vanliga hårfärgerna ur denna serie, de håller vad de lovar.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Produktionsfel?

  Läser att hårfärgen tycks ha svårt att göra det som den ska.Jag tror attdet är så att Garnier har ett riktigt stort produktionsfel.Har aldrig provat nån olia-färg tidigare.
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 veckor sedan
   Hej Jenny. Att Garnier skulle ha något känt produktionsfel låter ej troligt då produkterna i så fall hade återkallats från försäljning. Dock är resultaten alltid väldigt individuella utifrån hårtyp, eventuella tidigare behandlingar och hårets allmänna skick. Har man exempelvis vad som ofta kallas för glashår så kan det vara näst intill omöjligt att få färger att fästa. Hemmabehandlingar är alltid lite vanskliga eftersom det kan vara svårt att förutspå om en viss färgprodukt kommer att passa ens egna pigment (i håret) och utifrån de ge det tänkta färgresultatet. Vill man vara helt på den säkra sidan så rekommenderas alltid att låta en frisör göra färgbehandlingen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Olia 4.26

  Hej jag tycker att ni ska ta in denna i sortimentet
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Jenny! Tack för tipset. Jag tar detta vidare till inköparen så får vi se om vi har möjlighet att ta in den i vårt sortiment.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Funkar jättebra i mörkt hår

  Jag har mellanbrunt till mörkbrunt hår och får en fantastisk kopparröd nyans av 7.40 utan att förbleka. Väldigt nöjd. Har tyvärr ingen bra bild på min naturliga hårfärg då jag har färgat det sen alltid, men min utväxt är iaf väldigt mörk och folk ofta misstar sig och tror att jag har svart hår om de ser mig i kallt ljus.
  gillar
  • maria
   för 1 månad sedan
   Åhh vad fint👍Jättesnygg nyans👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Hårfärg 6.66

  Denna produkt sög daze. Det skulle alltså bli rött.. Jag är blond från början som man nog kan se. Hade i den lite längre eftersom den första slingan blev väldigt ljus men resten av håret blev bara ljusare än slingan. Följde instruktionerna punkt till pricka men fuckade inte så bra:)
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018