27 användarbilder
Garnier

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 130 betyg
22
20
13
17
58
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Deep red

  Tyckte att färgen var enkel att lägga i och luktfri. Hade i färgen i 30 min och de blev riktigt bra!
  Mycket nöjd.
  10 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 18 månader sedan
   Hej Natthariya! En svart färg bör täcka alla röda nyanser.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 44 månader sedan

  Warning!

  I thought I try Olia very light ash, since it doesn't have Ammoniak. Let me tell you that even though it doesn't have and claims to work with oils the damage it does to your hair is equally bad. Even worse, I never ever responded allergic to a hair dye before, but with Olia I did and it was bad, I even had low grade fever and numbing of the cheeks. A week on now, I finally start to feel somewhat better. Pity, the color was quite okay.

  Be careful, just because a hair dye claims to have no ammoniak doesn't mean it's better for you. I had to learn it the hard way.
  8 gillar
  • för 26 månader sedan
   PPD allergic?
   These things seem to develop over time. And also after giving birth (hormones) too much stress (my case) is a killer and it made me seriously allergic. I am diagnosed with atopic dermatitis since 1979 so I have a sensitive skin. Use Cetaphil restoraderm (best lotion ever) if you have the same dry itchy skin with periodic exzema. I love Cetaphil.
   1 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Olia 5.3 Gyllenbrun

  Ljusar denna färg upp ett redan mörkbrunt hår med tanke på att det står att denna passar djupsvart hår?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Andreas. Nej, den kommer tyvärr inte att kunna ljusa upp ditt hår. Om du lägger i denna färg på ett hår som redan har en mörkare nyans kommer ditt hår antagligen att skifta i gyllenbrun, men det kommer som sagt inte att bli ljusare.

   Om du vill få just denna gyllenbruna nyans måste du först bleka håret så att det är lite ljusare än det resultat du vill uppnå. Lycka till ⭐
   1 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Färga över rött

  Önskar få en mer vinröd nyans, med lila toner och har idag använt 6.66, kan man direkt på den antingen lägga slingor eller färga över med 3.16 för att få ett mer vinrött resultat? Vill alltså fortfarande ha kvar röda tonerna också. Bilden är på nuvarande färg
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Emma. Ja, det går bra att färga över och då kommer det röda att skina genom. Se dock till att läsa bruksanvisningen noga och låt inte färgen verka för länge, så att det röda försvinner för mycket!

   Lycka till 🌻
   Gilla
 • 110 Super Light Ash Blonde

  Har använt 110 Super Light Ash Blonde ett flertal gånger Och är mkt nöjd med den. Men den är svår att få tag på så undrar om ni kan föreslå ngn liknande produkt? Har provat några andra produkter men blir alldeles för gul i håret, vilket jag inte blir med 110 Super Light Ash Blonde.
  Tacksam för svar!
  Anna
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Ja förlåt, det var jag som var snurrig nu.. 🙈
   10,21 tror jag ger ett ljusare resultat.
   1 gillar
 • Färgen försvann efter 3 tvättar

  Hej, jag färgade håret för 1 veckan sedan och nu märkte jag att jag har hit och ditt vitt/grått år längre. Är den inte en permanent färg? Jag har ganska mörkt hår och färgade för första gången efter flera år för grått hår med. No 7. Jag var väldigt nöjd men nyansen. Hur blev det så? Kan ni föreslå en annar hårfärg som lastar längre? Jag hade tänkt att färga håret varannan månad och ville inte bleka förstås. Mvh Niki
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Niki :)
   detta är en permanent hårfärg, men tyvärr har vi ingen hårfärg som täcker grått hår till 100% utan oftast så kan det lysa igenom lite..
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Nöjd kan rekommedera

  Färgen var lätt att arbeta me, inte mycket spill runt om till motsats till "vanliga" färger. Svider inte. Täckte utmärkt 4 cm långa utväxt av gråa hår. Blev lite besviken på att håret inte blev så glansig. Kanske skulle jag ge mera silke behandling. Nästa gång ska jag prova rödare nyans. Den negativa var inte färgen medan den höga oväntade administrativa pålägg av firma Lyko
  Gilla

Garnier
Olia
Hårfärg 6.3 Ljus Gyllenbrun

130 Betyg
103:20Rek. pris 129:-

Fler nyanser

Garnier Olia Permanent Hair Colour
Garnier Olia hårfärg - Oljebaserad

Hårfärgning kommer aldrig mer att bli densamma! Garnier Olia hårfärg är den första permanenta hårfärgen från Garnier som verkar med kraften från Olja. En hårfärg som är fri från Ammoniak, utan det är kraften från oljorna som driver in färgen djupt i dina hårfibrer istället. Olia är det nya sättet att färga håret på!

Maximal färgprestation
100% gråhårstäckning
Förbättrar synligt hårkvaliteten
Optimal komfort för hårbotten
Ammoniakfri

Olia hårfärg med ODS-teknologi
En teknologi som boostar ingrediensernas effekt och tar därmed bort det traditionella behovet av ammoniak och dess tillhörande lukt. Oljan i Garnier Olia täcker hårfibern och dess yta. Den höga koncentrationen av olja ökar nivån av alkaliska ämnen i fibern för att göra det möjligt för färgämnena att uföra maximal färgning inne i hårfibern. Ditt hår ser sundare ut, känns mjukare och strålar av glans. Tänk på att nyanser med intensiva reflexer (tex röda) har tendens att ge sämre gråhårstäckning än andra nyanser.

Innehåll:
1st tub med framkallningscreme 60g
1st tub med färgcreme 60g
1st tub med Silk & Shine-efterbehandling 54ml
Handskar & bruksanvisning 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter