16 användarbilder
Garnier

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 104 betyg
20
17
12
12
43
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Deep red

  Tyckte att färgen var enkel att lägga i och luktfri. Hade i färgen i 30 min och de blev riktigt bra!
  Mycket nöjd.
  9 gillar
  • Detta inlägg är borttaget
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 34 månader sedan

  Warning!

  I thought I try Olia very light ash, since it doesn't have Ammoniak. Let me tell you that even though it doesn't have and claims to work with oils the damage it does to your hair is equally bad. Even worse, I never ever responded allergic to a hair dye before, but with Olia I did and it was bad, I even had low grade fever and numbing of the cheeks. A week on now, I finally start to feel somewhat better. Pity, the color was quite okay.

  Be careful, just because a hair dye claims to have no ammoniak doesn't mean it's better for you. I had to learn it the hard way.
  6 gillar
  • för 17 månader sedan
   PPD allergic?
   These things seem to develop over time. And also after giving birth (hormones) too much stress (my case) is a killer and it made me seriously allergic. I am diagnosed with atopic dermatitis since 1979 so I have a sensitive skin. Use Cetaphil restoraderm (best lotion ever) if you have the same dry itchy skin with periodic exzema. I love Cetaphil.
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Svart hår

  Hej! Fungerar detta på svart hår?
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  rädd att få för mörkt !

  detta är min naturliga hårfärg, vilken olia färg skulle vara bäst om jag vill få tillbaks den? just nu har jag lite ljusare än såhär, inte blont men nästan.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Gabriella! Det blir lite svårt att säga vilken du skall använda då jag inte vet hur du ser ut nu. Färg mässigt så ligger bilden du skickade på mellan en 8.0 och 7.0 så vill du inte blir för mörk så skulle jag rekommendera 8:an.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Grov besvikelse.

  Har kämpat LÄNGE med att få till något som liknar min naturliga hårfärg, alltså vanligt, ljust råttfärgat hår. Blekt i omgångar efter att ha vart knallröd i flera år, klippt av halva håret och alla dessa eviga toners, korrigera orangea toner, korrigera gröna toner, korrigera gråa toner, och så vidare. Allt som förberedelse för att kunna sätta i en färg som liknar min utväxt. Nu äntligen hade jag en tillräckligt lång utväxt jag kunde jämföra med, en ljus, neutral hårfärg i resten av håret - men inte för ljus, bara nått steg över min utväxt- som ger mig en bra grund att färga på, och ett överdrivet välvårdad hår. FINALLY.

  Letar efter en bra färg, jämför rakt mot mitt hår i butik, står och jämför 4 olika hårfärger och märken som ser identiska ut egentligen, hittar olias ""7.0 mörk BLOND" och kollar man noggrant på förpackningen så ser det ut att vara en bra, ljus, kall men ändå lite gyllende blond färg. Blir skitbra tänkte jag, dum som ett fån. Trots att det ser ut att vara lite gyllene färg på paketet så vågar jag inte chansa och bli grön, så jag lägger i röda pigment i håret, håret blir typ svagt rosé rött, som att jag haft en "Dirty rose" färg i innan som tvättats ut. Vågade heller inte chansa och ha i färgen de 30 minuter som instruktionerna säger, eftersom att de flesta färgerna blir mörkare än vad som är på förpackningen, men inte extremt mycket mörkare, hade i färgen i 20 minuter.

  Håret blev extremt mörkt. Riktigt mörkbrunt, med starka gröna skiftningar trots de röda pigmenten. Den här mörk BLONDA färgen blev mörkbrun. Har aldrig vart med om nått liknande innan, inte så här stor skillnad på den utlovade färgen och resultatet. Satte igång direkt och testade de flesta knep att få ut mer färg ur håret, vilket inte gjorde nån skillnad alls, så det är väl en positiv sak med den här skiten, sitter som berget, om du nu vill ha brungrönt hår. Vågar inte ens tänka på hur allt mitt jobb var förgäves ännu.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej! Detta var verkligen tråkigt att höra och jag är ledsen om du inte fick de resultat du önskade. Återkom gärna till oss via mail med bilder på ditt hår så skall vi kika på detta och försöka hjälpa dig.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Nöjd!

  Hade i färgen på färgborttagning, är supernöjd. Skulle ha låtigt det sitta i lite längre för rödare resultat. Men det har ju inget med färgen att göra, jättenöjd och rekommenderar den starkt
  #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Bli svarthårig?

  Hej! Jag tänkte köpa den svarta färgen av denna produkt, jag har ljusbrunt hår just nu som jag har färgat förut. Mina rötter börjar bli blonda eftersom att det är min naturliga hårfärg, jag undrar nu om allt hår skulle bli lika färgat med den svarta färgen? Och om det faktiskt skulle se bra ut pga skiftningarna i mitt hår?
  Mvh Josephine!
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Josephine. Det är supersvårt att förutse resultat i ett sedan tidigare färgbehandlat hår. För absolut bästa konsultation rekommenderar jag att du besöker någon av våra salonger/butiker, alternativt din frisör. Det är mycket lättare att avgöra vad som behövs för att uppnå önskat resultat om man får se håret IRL. Jag tycker dock inte att det borde vara något problem i detta fall. 😊 Komplettera sedan gärna med en svart färginpackning, för att hålla liv i färgen.
   Gilla

Garnier
Olia
Metallic Silver

104 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Olia från Garnier är den första permanenta hårfärgen som drivs med kraften av olja. Olia ger en maximal färgprestation, synlig förbättring av hårkvaliteten och komfort till hårbotten. Upplev också Olia Superblonds Pure för en extra ljusblond hårfärg och Olia Superblonds Extreme om du söker en blondering som bleker håret 6-8 toner.

Köps ofta tillsammans

248:-
393:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019