Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Garnier Skin Active Black Charcoal Tissue Mask Black Algae

1 Betyg
39:-

Välj storlek

0 g0 g
RENGÖRANDE OCH ÅTERFUKTANDE ANSIKTSMASK SOM GÖR PORER MINDRE SYNLIGA.
Denna nya revolutionerande Black Tissue-ansiktsmask med kol som är känt för sina absorberande egenskaper är berikad med svart algextrakt, LHA samt hyaluronsyra för att rengöra din hud, minimera porer, förbättra hudens textur samt återfukta den.

Användning:
1. Veckla ut ansiktsmasken och placera den försiktigt på ditt rengjorda ansikte. Anpassa masken efter ansiktkonturerna. 2. Låt verka 15 minuter. Ta bort masken.
2. Massera försiktigt eller använd en bomullspad för att avlägsna resterande produkt. Som ett komplement til Black Tissue-masken, använd Garnier Pure Active 3-in-1 och 3-in-1 Charcoal produkterna för effektiv rengöring varje dag.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
 • för 2 veckor sedan

  Bättre än förväntat

  Köpte denna bara på skämt. Med en killkompis. Tänkte visa att billiga masker och hudvård kommer man långt på än inget alls.
  Jag gjorde inte som dem sa med 15 min, eftersom att jag använt en hel del sheet masks så är min erfarenhet att ha på dem så länge man orkar. Beroende på vad de innehåller såklart (tex syror är dålig idé)

  Jag hade på min mask under nästan en hel film. Den va lite fuktig när jag tog av den. Lät allt torka in och gick och la mig. Dagen efteråt va mina porer mörkare!
  Jag har väldigt tighta kanaler så de är svårt att klämma på mig (går till portömning. Väldigt svår säger dem)
  Men jag behövde inte ens ta i!
  Så masken tar ju inte med sig dem bort dirrekt. Men man får hjälp på traven att kunna lättare få bort dem dagen efter när ämnena jobbat sig in. Den hade svårt att lägga sig runt näsan. Så jag tröck ihop den som en boll just där då jag inte har några problem på kinderna.

  Den är inte speciellt anpassad efter mitt ansikte, så tipsar om att dra lite i de klippta vecken i ögon öppningarna osv och fixa den så den passar just dig

  Denna va överasskande pricken över iet
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018