5 användarbilder
Garnier

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 17 betyg
2
3
1
2
9
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

  För några år sedan hakade Garnier på denna ”multimasking-trend” och sedan dess finns det liksom ingen hejd på Garniers uppfinningsrikedom när det gäller ansiktsmasker. Det kommer även fler uppdateringar av Tissue masken (arkmasker) från den första Moisture Bomb Tissue Mask. Nu finns det totalt 4 st för olika hudbehov. Jag har testat den blå "originalmaksken" Moisture Bomb.

  Not: jag gillar verkligen inte ordet "bomb" när det kommer till skönhetsvård, men det är rätt vanligt så jag ska väl bara tagga ned lite, hehe.

  Moisture Bomb Tissue Mask Super Hydration & Energizing Mask. ska ge glöd och fukt till ditt ansikte - och vem vill inte ha glöd och fukt?

  När du packar upp masken är den dubbelvikt med ett blått plastpapper på. Det gör att uppackningen blir mycket lättare, men appliceringen blir mycket svårare. De blå pappret är stelt och blött och halkigt, men ja, masken viker ju upp sig lättare.

  Lägg på den på ansiktet ungefär där den ska vara, det är svårt att få den riktigt rätt, och dra försiktigt av den blå plasten. Men …då lossnar ju masken igen från där du har petat fast den. Så då gör du om – som OM den blå plasten aldrig hade funnits. Känns lite moment 22.

  När jag väl har justerat masken på plats sitter den ändock ganska så bra. Jag kör de 15 rekommenderade minuterna och resultatet är väl helt okej. Den ger absolut inte lika bra resultat som tex Acasias mask, men priset är ju mindre än för halva den masken så det är ju en kostnadsfråga också. Serumet är ganska vattnigt och det är inte så mycket av det. Huden känns fin och återfuktad efteråt men det håller inte så många dagar. Mest en liten fuktboost.

  + 3

  9 gillar
 • för 4 månader sedan

  Gillar strakt

  Köpt denna flera gånger om, prisvärd återfuktande!
  Gilla
 • för 17 månader sedan

  MYCKT BRA/BabyMjuk eftråt/slät***

  I LOVE IT
  BLEV HELT SLÄT OCH BABY MJUK EFTRÅT
  LITE SKARP DOFT
  MEN KÄNNS OERHÖRT SKÖNT EFTRÅT/ BESTÄLLT FLER REDAN! TOPPEN FÖR HYN!
  2 gillar
 • för 25 månader sedan

  .

  Inte alls bra, luktar konstigt.
  Gilla

Garnier
SKIN Tissue Mask Moisture Bomb

17 Betyg
39:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Upptäck en ny generation av tissue masks från Asien som fungerar som en fuktbomb. Kan mäta sig med 1 veckas användande av serum på bara 15 minuter. Huden återfuktas intensivt och får en fin lyster. Skyddar mot yttre påverkan på huden: Stärker hudens barriärfunktion. Reducerar synligheten av fina linjer och bevarar hudens ungdomliga utseende.

Köps ofta tillsammans

88:-
97:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019