1 look

Looks

ghd curve® the perfect gift...

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 4 dagar sedan

  Längd och bredd

  Undrar kort om längden och bredden på hela plattången men också plattorna. Tacksam för svar!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   idag 09:15
   Hej Lisa! 🙂
   Jag har tagit frågan vidare till leverantören, återkommer så snart jag fått ett svar. 💕
   Gilla

ghd
Deep Scarlet Collection
Platinum+ Professional Styler

Bli först med att betygsätta produkten
2079:20Rek. pris 2599:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Begär mer.
Hur mycket älskar du mig?
"Visst förtjänar din drottning det bästa? Ge henne den ultimata gåvan på alla hjärtans dag, ghd platinum+ stylern som är stylisternas favorit och kommer i en ny limited edition-utgåva.

Ghd platinum+ styler är med sin ultra zone- och predictive-teknologi som är utvecklad för att ge en felfri finish anpassad just för dig en revolution inom styling som är skonsammare mot håret. Värmen kontrolleras 250 gånger per sekund över de två helgjutna plattorna och anpassar stylinghastigheten efter tjockleken på ditt hår för att ge en optimal, jämn stylingtemperatur på 185 ºC så att du får 70 % starkare hår och 20 % mer glans**.

Upplev ett härligt jämnt, vackert resultat efter bara ett tag med stylern tack vara de avancerade, helgjutna stylingplattorna som snabbt och enkelt jämnar ut håret från rot till top med ett högglansigt resultat.

Den intelligenta teknologin innebär att du oavsett hårtyp kan skapa en mängd olika looker från rakt till smålockigt. Det unika gångjärnet håller plattorna i en perfekt vinkel så att du får mer kontroll över stylingen och den runda formen gör att du enkelt skapar allt från trendiga strandvågor till sofistikerade lockar. Du kan ta med dig stylern vart du än reser i världen eftersom den använder 230 voltsspänning och har en automatisk avstängningsfunktion som gör att stylern slås av när den inte har använts på 30 minuter.

Den här fantastiskt fina stylern med sin finish i kärlekens röda färg är det perfekta sättet att säga ""jag älskar dig"" den 14 februari. Visa henne att du älskar henne med ghd platinum+ deep scarlet styler.

*mindre skadat hår och håret mattas av 2 x långsammare jämfört med en styler med en temperatur på 230 °C
**jämfört med hår som fått lufttorka"

Priset inkluderar:
ghd platinum+ styler
Värmetåligt fodral för plattorna

Produkt egenskaper:
 • Ultra-zone med predictive-teknologi: Det senaste genombrottet inom värmestyling som ger jämn värme över hela plattan och ett jämnt och snyggt resultat i ett enda svep. Gångjärnet håller stylingplattorna i en perfekt vinkel så att du får bättre kontroll oavsett vilken look du vill styla Avancerade, helgjutna plattor med en specialutvecklad högglansig finish för bekymmersfri och smidig styling och fin glans.
 • Det medföljer ett värmetåligt fodral till plattorna så att du kan ta med dig din styler och skapa din look oavsett var du är
 • Universalspänning så att du kan använda din styler och få samma fina stylingresultat oavsett var du befinner dig i världen
 • Automatisk avstängningsfunktion som slår av stylern efter att den inte har använts i 30 minuter så att du inte behöver oroa dig om du glömt stänga av den
 • 2,7 meters vridbar kabel för bekväm styling
 • Styling vid den optimala temperaturen 185 ºC

Köp med förtroende: 3 års garanti Produktens äkthet garanteras
 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1121-414-0000

Köps ofta tillsammans

2168:20
2553:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020